outdoor christmas
eld
gran

Hitta julkänslan i Blekinge

Vill du bli varm inifrån och ut? Kom till Blekinge i jul! Värm upp och kom i stämning redan i november med julbord och musikevenemang. Under advent och hela vägen fram till dopparedagen bjuds det på charmiga julmarknader och på julskyltning förstås – perfekta tillfällen att hitta de väl utvalda julklapparna. Allt finns alldeles nära eller en kort bit bort, vad vill du absolut inte missa?

 

Juliga konserter & upplevelser

Julevenemang
lucia konsert
Julevenemang
tomte

Älskade julmusik! | Sångerna och melodierna sätter verkligen fart på julstämningen och är en av de där sakerna som värmer upp oss, inifrån och ut. Samla ihop vänner och familj för att njuta av en konsert, evenemang eller en show med maxad julkänsla. Här hittar du några av våra bästa jultips.

Selected filters:


 

Julens bästa erbjudanden

Alla paket ryms inte under granen | Varför inte värma upp med en adventshelg fylld av julmys? Ta vara på julerbjudanden och hotellpaket och bo över på något av Blekinges unika boenden som osar av julig, hjärtlig stämning såhär års. Här hittar du några favorittips.

Selected filters:


 

Julbord för alla smaker

julbord
Julbord
Julbord

 

Traditionellt, vilt och saltstänkt | Här hos oss i Blekinge finns en lång rad möjligheter att njuta av vällagad julmat i härlig miljö. Några satsar på vilt, andra på mat från havet. Du kan välja vegetariskt, modern fusion eller traditionellt. Här är några av våra allra bästa juliga smakupplevelser; på vår sida om julbord hittar du ännu mer inspiration.

Selected filters: