Sölvesborg

- en naturligt vacker stad med medeltida anor, omgiven av bokskog och hav.

Den charmiga och välbesökta stadskärnan är fylld av butiker, suverän shopping, caféer och restauranger. Flera av dessa med White Guide rennomé. Promenera över Sölvesborgsbron, en internationell kändis. På andra sidan ligger Sölvesborgs Golfklubb som har en av Sveriges finaste golfbanor. Vidare i samma riktning kommer du till kritvita stränder, bryggor, badställen och pittoreska fiskelägen. Sölvesborg är också hemstaden för Sweden Rock Festival, Hälleviks Tradjazz Festival, Mjällby AIF och skärgårdspärlan Hanö. Det är bara några av många fantastiska upplevelser som Sölvesborg kan erbjuda. Så, kom och upptäck Sölvesborg du med!

Varmt välkommen!

VisitSölvesborg App

Få den senaste informationen om evenemang, shopping, besöksmål och olika aktiviteter som sker i Sölvesborg. Sök på caféer, gårdsbutiker eller ställplatser som finns i din närhet, eller vilka aktiviteter som finns inom valda kilometer.

 
Appen finns tillgänglig för nedladdning både till Android och iOS från GooglePlay och Apple Appstore.
 

Evenemang

Se de aktuella evenemangen i Sölvesborg genom att bläddra i listan nedan. Vill du ha listan över alla evenemang? Gå till - Evenemangslistan

Vill du lägga in ett eget evenemang? Gå till - Evenemangsformuläret.

No products found

Det är nära

- och lättillgängligt att uppleva, se och göra i Sölvesborg, så utforska besöksmålen i din egen takt. Allt finns inom räckhåll med fina cykelvägar och buss, om du inte vill gå eller köra egen bil förstås.

 

Nyfiken på Blekinge?

Inspireras av artiklarna från Sölvesborg och Blekinge. Vill du ha tips på fler aktiviteter eller en vägbeskrivning? Fråga oss på Turistbyrån, vi hjälper dig gärna!