Sölvesborg

En charmig stad med medeltida anor, suverän shopping och vackra gator kantade av caféer och restauranger. Havet är alltid närvarande och i innerhamnen kan du äta glass och strosa genom Fyra Årstiders park. Vidare över Sölvesborgsbron hittar du en av Sveriges bästa golfbanor, stränder och pittoreska fiskelägen.

Evenemang i Sölvesborg

Vill du ha en lista över alla evenemang? Klicka här

Vill du lägga in ditt evenemang? Klicka här - Skapa evenemang

No products found

Se & Göra i Sölvesborg

Besök den mytomspunna ön Hanö, upptäck naturen på Ryssberget och varför inte prova det varierande fisket? Sölvesborg är också hemstaden för Sweden Rock Festival, visste du det?

@mittsolvesborg 

- på Instagram

Our instagram
Gårdagens fina solnedgång mot härliga Sölvesborgs stad ☀️ #mittsölvesborg#visitblekinge#sölvesborg#kaninholmen
Our instagram
Torsö bjöd på både härligt väder och en fantastisk solnedgång idag! #mittsölvesborg#visitblekinge#visitsweden#torsö
Our instagram
- En ljusglimt i mörkret. Efter några månaders vintermörker närmar sig våren med stormsteg. Dagarna blir ljusare och de första vårfåglarna börjar snart anlända. Men redan nu märker man på våra vinterfåglar att något är på gång! Denna blåmesen var full av energi och sång när våra vägar möttes vid valje halvö igår. Blåmesen är för övrigt en riktigt läcker fågelart med dess skarpa färger och grymma överlevnadsinstinkt. #mittsölvesborg#visitblekinge#valjehalvö
Mer av Sölvesborg

Lär känna Sölvesborg lite till genom artiklarna nedan, tveka inte att höra av dig till oss om det är något du undrar över.

Varmt välkommen till Sölvesborg!