Bästa stället på bästa sättet - Sommarguide i Blekinge
Äventyr med vyer i Blekinge - Ta tåget längs kuststäderna

Kom närmare Blekinge med en Sommarbiljett

Är du redo att ge dig ut på ett äventyr i Blekinge? Nu är det perfekta tillfället att uppleva denna fantastiska destination fylld med spännande upplevelser och vyer. I sommar väntar Blekinge med öppna armar för att välkomna dig till en värld av sevärdheter och unika besöksmål. Börja ditt äventyr idag! Upptäck charmen med Blekinge samtidigt som du njuter av en bekväm och hållbar resa - Res med Sommarbiljetten

Karlskrona stadskärna, en stad på en ö mitt i havet.

Res bekvämt & hållbart i Blekinge

Gör din resa både bekväm och hållbar genom att välja smidiga transportmedel som buss, båt och tåg. Lämna bilen hemma och upplev friheten att njuta av varje ögonblick av din magiska semester. Blekingetrafiken erbjuder en rad bekväma alternativ för att ta dig runt i regionen. 

Köp Sommarbiljetten här

Bästa stället

Resguide & Besöksmål i Blekinge

Denna guide är för dig som älskar att uppleva saker tillsammans med andra och vill känna vinsten av att resa kollektivt. För dig som strävar efter att resa hållbart, spara på jordens resurser och samtidigt minimera bensinkostnaderna, är detta den perfekta guiden.

Här får du inspiration och tips på hur du på ett enkelt och smidigt sätt kan uppleva det bästa av Blekinge med hjälp av buss, båt och tåg.

Utforska fantastiska platser med - Blekingetrafiken
 

rep

Upptäck Blekinges pärlor i sommar.

Bläddra bland alla fina besöksmål här:

Selected filters:

cykel

 

Tagga #visitblekinge och dela dina sommarminnen med oss!

Ge dig chansen att synas med din bild här, vi ses!