Bästa stället-guider

Bästa stället på bästa sättet

Upptäck Blekinge med buss, båt och tåg

Blekinge är bästa stället för sommardagar med massor av upplevelser och minimalt med måsten. En plats med fina odds för många bra stunder, med vyer och miljöer som gör det lätt att orka med de som är lite mindre härliga. Planerar du att resa till och i Blekinge i sommar? Är du nyfiken på nya platser och rundturer som visar dig flera av pärlorna på samma gång? Vill du resa hållbart, bekvämt och maximera möjligheterna att vara i nuet? Vi har tagit fram en guide med konkreta tips på turer med Blekingetrafiken – Bästa stället 2022.

semester

För vem?

Vår guide är för dig som vill resa kollektivt för att du älskar tanken på att göra saker tillsammans med andra. För dig som vill spara på planetens resurser. För dig som valt bort bil helt och hållet eller får hicka av bensinpriset. För livsnjutare, aktiva naturälskare, upptäckarfamiljer och alla andra som samlar på upplevelser och stunder som fastnar i minnet. För dig som vill ha händerna fria för att läsa, skriva, spela Yatzy med barnbarnen och kunna se din älskling djupt i ögonen istället för att hålla dina på vägen. För dig som vill ha inspiration och komma åt tipsen som visar dig enkla och smidiga sätt att uppleva det bästa av Blekinge och komma lite längre, lite snabbare än om du skulle cykla eller gå hela vägen.

Så varsågod här är våra bästa tips och turer – guiden till Bästa stället 2022 med buss, båt och tåg … och lite muskelkraft.

Välkommen hit!

rep

Upptäck Blekinges pärlor i sommar.

Selected filters:

cykel

 

Tagga #bästastället och #visitblekinge och dela dina sommarminnen med oss!