Äventyr med vyer i Blekinge - Ta tåget längs kuststäderna
Bästa stället på bästa sättet - Sommarguide i Blekinge

Res med vyer i Blekinge

Res smidigt och prisvärt med Blekingetrafikens Sommarbiljett

Är du redo att ge dig ut på ett oförglömligt äventyr i Blekinge? Då är det dags att följa med på en resa fylld med spännande upplevelser och otroliga vyer. I sommar väntar Blekinge med öppna armar för att välkomna dig till en värld av sevärdheter och besöksmål. Gör din resa både bekväm och hållbar genom att ta dig runt med smidiga transportmedel - buss, båt och tåg. Så, lämna bilen bakom dig och låt oss visa dig vägen till en magisk semester med friheten att njuta av varenda ögonblick.

Här kommer en guide med konkreta tips på turer tillsammans med Blekingetrafiken, där du kan resa förmånligt med Sommarbiljetten. Kom och upptäck allt som Blekinge har att erbjuda!

Karlskrona stadskärna, en stad på en ö mitt i havet.
Upptäck Karlskronas stadskärna. Res smart och smidigt med Sommarbiljetten - Blekingetrafiken.

Bästa stället

Resguide & besöksmål

Vår guide är för dig som gillar tanken på att göra saker tillsammans med andra och känna vinsten av att resa kollektivt. För dig som vill resa hållbart och spara på jordens resurser och samtidigt minimera kostnaden av bensinpriset. I guiden får du inspiration och tips på hur du på ett enkelt och smidigt sätt kan uppleva det bästa av Blekinge med hjälp av buss, båt och tåg.

rep

Upptäck Blekinges pärlor i sommar.

Bläddra bland alla fina besöksmål här:

Selected filters:

cykel

 

Tagga #visitblekinge och dela dina sommarminnen med oss!

Ge dig chansen att synas med din bild här, vi ses!