ARK56 i Blekinge
ARK56 i Blekinge ​
ARK56 Sweden, ett nätverk av outdoor leder i Blekinge

ARK56

ARK56 är ett nätverk av leder genom Blekinges skärgård, längs kusten och vattnet. Det finns 13 nav som knyter samman lederna där det erbjuds mat, boende och upplevelser. Vid servicenaven kan du hyra kanot eller cykel om du vill byta färdsätt.

 

Planera & navigera med hjälp av

ARK56 App

Navigera längs de olika lederna med hjälp av en app i mobilen. Appen guidar dig enkelt från vindskydd till svit, från grillplats till gourmetrestaurang, från flärd till vildmark. Med planeringsverktyget Naturkartan ARK56 kan du planera din tur hemma i lugn och ro. Föredrar du en fysisk karta är det enkelt att ladda ned den på ARK56 webbplats eller hämta hos någon av turistbyråerna.

 

Gå till planeringsverktyget - Naturkartan ARK56

 

ARK56 grillplatser
I planeringsverktyget och appen hittar du alla platser du behöver, som en bra plats för outdoor cooking.

 

 

Kustleder

Är du en vandrare är det bara att snöra på sig kängorna, packa ryggsäcken och börja traska längs vandringsleden. Vill du ta cykeln finns cykelleden som tar dig längs med slingrande småvägar genom skärgårdslandskapet. Du hittar avstickare och platser att upptäcka i appen. Med kajak tar du dig mellan skär, runt öar och uddar. Du glider genom ett världsarv och en unik skärgård där skogen står hela vägen ned på stranden. Appen ger förslag på rutter, rundor och rastplatser, boende, restauranger och upplevelser. Vill du slippa planeradet finns det färdiga paket med mat och oboende, kajakpaddling och mycket annat som gör att du bara kan slappna av och njuta.

ARK56 Outdoor leder i Blekinge, Sverige
Almö, Karlskrona

Följ - ARK56 på Facebook

ARK56 paket & erbjudanden

All Inclusive, enkelt, smidigt och färdigpaketerat!

No products found