ARK56 sammalänkade outdoorleder i Blekinge.
ARK56 sammalänkade outdoorleder i Blekinge.
ARK56 sammalänkade outdoorleder i Blekinge.
ARK56 sammalänkade outdoorleder i Blekinge.

ARK56 i Blekinge Arkipelag

 ARK56 är ett nätverk av leder genom Blekinge skärgård i vacker natur, längs kusten och vid vattnet. Det finns 16 nav som knyter samman lederna. Vid naven kan du äta, övernatta och uppleva besöksmål och sevärdheter. Vid service-naven kan du hyra cykel, kanot, kajak och byta färdsätt, om du vill. Ladda ner appen ARK56, med den får du en digital interaktiv guide direkt i din mobil. I appen får du all information du behöver tillsammans med tips, inspiration och senaste nytt.

Följ gärna ARK56 på Facebook, det är en aktiv kanal

Avkopplande naturmiljöeri Blekinge Arkipelag - ARK56
En avkopplande och återhämtande stund på Tjärö.

Om appen ARK56

När du har laddat ner appen kan du med hjälp av mobilen navigera längs lederna. Appen guidar dig från vindskydd till svit, från grillplats till gourmetrestaurang och från flärd till vildmark. Appen är också perfekt om du vill planera din tur hemma i lugn och ro.  Föredrar du en fysisk karta är det enkelt att ladda ned den på webbplatsen ARK56 eller hämta hos någon av turistbyråerna.

Få en känsla för hur appen fungerar

Nedan kan du se en del av hur appen fungerar. Prova gärna! Klicka på ikonerna och filtrera efter önskemål. Men vill du få tillgång till hela appen, då behöver du ladda ned den.

 

 

 

Paddla längs ARK56:s leder i Blekinge Arkipelag.
Blekinge Outdoor i Karlskrona är ett center med boende och outdooraktiviteter.

Biosfärområdet Blekinge Arkipelag

Lederna i ARK56 går genom biosfärområdet Blekinge Arkipelag. Det är ett område som utsetts av UNESCO som ett modellområde för hållbar utveckling av unika natur- och kulturvärden i samspel. Allt för att våra framtida generationer ska få uppleva samma oexploaterade natur i välbevarat kustlandskap.

Unika paketerbjudanden

Vill du slippa planerandet finns det färdiga paket med mat och boende, kajakpaddling och mycket annan som gör att du bara kan slappna av och njuta. Läs mer och boka här:

 

Selected filters:

Om ARK56

Biosfärområdet Blekinge Arkipelag drivs och förvaltas av den ideella föreningen med samma namn. Läs mer här - ARK56

 

Hyr kanot eller kajak via Paddelkompaniet i Järnavik.
Hyr kanot eller kajak via Paddelkompaniet i Järnavik.

 

ARK56 med leder genom Blekinge Arkipelag.
Närheten till boende och mat ger bra upplevelse längs ARK56.