Calrskrona Golfklubb
Spela golf längs Sveriges Golfkust i Blekinge.

Sveriges Golfkust

8 golfbanor i idyllisk skärgårdsmiljö

Välkommen till Blekinge – en golfdestination som är lätt att omfamna

Här kan du boka din golfresa och uppleva åtta unika golfanläggningar inom en dryg timmes bilfärd. Spela golf i en vacker skärgårdsmiljö, längs kusten med havsutsikt eller på en golfbana inbäddad i Sveriges sydligaste vildmark. Allt inom korta avstånd så att du kan maximera din speltid och ändå hinna med alla sevärdheter och besöksmål som Blekinge har att erbjuda.

Sommaren är högsäsong – men tack vare de milda vintrarna kan du spela golf både tidigt på våren och under senhösten. Så om du vill du uppleva årstidernas skiftningar på greenen, då vet du vart du ska ställa kosan!

Längs Sveriges Golfkust finns ställplatser för husbilar, stugbyar och hotell precis intill eller på golfanläggningarna. Här har du har också nära till bad och naturupplevelser, kultur, historia, restauranger och friluftsliv. Hela härligheten alltså! #utforskablekinge


 

Spela golf vid havet – En unik upplevelse längs Sveriges Golfkust
Njut av golf och natursköna vyer på Sveriges vackraste kuststräcka.

Boka ett golfpass

Med Golfpasset får du möjlighet att till ett rabatterat pris spela på upp till åtta av Sveriges Golfkusts banor. Passet erbjuds i tre nivåer och finns att köpa på alla Blekinges golfklubbar. Passet är personligt och ska ses som en värdehandling. 

 

Guld - 8 rundor / 2795:-
Här har du som inbiten golfare möjligheten att prova på banor hos samtliga åtta klubbar.
Max fyra (4) gånger per klubb, 8 rundor totalt

 

Silver - 5 rundor / 1995:-
Prova på de varierande typer av banor som erbjuds.
Max tre (3) gånger per klubb, 5 rundor totalt

 

Brons - 3 rundor / 1395:-
Detta pass ger ett bra pris för 3 rundors golfspel på Sveriges Golfkust.
Max två (2) gånger per klubb, 3 rundor totalt

 

* Vid spel på Leråkra GK erhåller du en greenfeebiljett för spel, ytterligare en dag under 2023.

Våra golfpass hittar du att köpa på alla Blekinges klubbar.

Hållbart såklart

Upptäck Sveriges Golfkust – hållbara golfupplevelser på riktigt!

Här är alla åtta golfanläggningar miljöcertifierade och nu tar vi ytterligare steg mot hållbarhet genom projektet "Hållbara golfbanor". I samarbete med biosfärområde Blekinge Arkipelag utvecklar vi metoder för att bevara den biologiska mångfalden, spara vatten och energi samt skapa en hållbar klubbekonomi. Men hållbarhet handlar inte bara om att ha gröna greener. Det handlar också om social och ekonomisk hållbarhet. Vi vill göra golf tillgängligt för alla och därför spelar alla ungdomar som är medlemmar i någon av de åtta klubbarna gratis på samtliga banor. Detta är bara ett exempel på vårt breda tänkande när det gäller hållbarhet.

Så varför inte uppleva hållbara golfupplevelser på Sveriges Golfkust? Boka din nästa golfresa här och stöd vår strävan mot en hållbar framtid för golfen och vår planet

Sveriges Golfkust - Sölvesbrogs Golfbana, Blekinge.
Spela golf vid havet – En unik upplevelse längs Sveriges Golfkust

Golfklubbar i Blekinge

Spela på åtta unika banor med varierande karaktär och högklassigt golfspel. Förutom enastående golfupplevelser kan du även ta del av attraktiva golfpaket och erbjudanden som inkluderar boende och tillgång till restauranger på plats. Varje golfklubb har sin egen charm och tillsammans utgör de en fantastisk möjlighet att utforska Blekinges golfscen på bästa sätt.

Selected filters:

Gröna fairways på kusten

När våren smyger sig på värms Sveriges Golfkust upp och öppnar upp för en lång och härlig golfsäsong. De flesta golfklubbar öppnar upp sina sommargreener redan i början av mars. Det innebär att det är hög tid att plocka fram golfklubborna och planera din golfresa till Blekinge nu.

En av de stora fördelarna med att spela golf i Blekinge är det milda vädret som tillåter dig att njuta av golfen tidigt på våren och ända in på sen höst. Även om närheten till Östersjön kan medföra några kyliga vindar, finns det skyddande träd som gör din golfupplevelse betydligt behagligare.

En golfputt på en green längs Sveriges Golfkust i Blekinge.
Sveriges Golfkust - en perfekt plats för dig som vill utveckla ditt spel.

Sveriges Golfkust är ett samarbete mellan alla golfbanor i Blekinge. Från Trummenäs Golfklubb i öster till Sölvesborgs Golfklubb i väster. Här finns åtta fantastiska golfbanor i varierande landskap, alla belägna högst åtta kilometer från havet. Oavsett var i Blekinge du väljer att övernatta är det aldrig mer än en timmes resa till någon av golfbanorna. Nära, vackert och fridfullt – på ett och samma ställe.

Välkommen till Sveriges Golfkust och upplev golfåret från tidig vår till sen höst!

Öppna dörren till Blekinges bästa golfbanor: Boka ditt golfpass nu!


 


Dela din golfupplevelse från Blekinge!

Efter din runda längs Sveriges Golfkust, varför inte dela glädjen och skönheten i dina upplevelser?

Tagga dina foton med #visitblekinge och #sverigesgolfkust för att dela med dig av dina ögonblick och få chansen att synas i vårt inspirerande bildgalleri. Låt oss fira golfglädjen tillsammans!"