Sveriges Golfkust

Välkommen till

Sveriges Golfkust

Det är fantastiskt att lilla Blekinge erbjuder golfspel på åtta golfanläggningar inom en dryg timmes radie med bil. Här spelar du på banor mitt i skärgården, längs kusten och några skyddade av skog inåt land. En perfekt variation när du vill utvecklas som golfspelare med utmaningar som väder, vind och de olika golfbanornas karaktärer.

Ställplatser för husbilar, stugbyar och hotell finns alltid i närheten, några precis bredvid banorna. Detsamma gäller kulturella och historiska platser, utsökt mat och spännande attraktioner. Sommaren är högsäsong, men i Blekinge kan du spela golf både tidigt på våren och senhösten tack vare de milda vintrarna. Så golfsemestern utomlands kanske kan vänta? Spela golf längs Sveriges Golfkust istället!

Selected filters:

Golfpasset 2021

Med Golfpasset får du möjlighet att till ett rabatterat pris spela på upp till åtta av Sveriges Golfkusts banor. Passet erbjuds i tre nivåer och finns att köpa på alla Blekinges golfklubbar. Passet är personligt och ska ses som en värdehandling.

Guld - 8 rundor 2795:-
Med ett greenfeepris på 350:-/runda har du som inbiten golfare möjligheten att prova på banor hos samtliga åtta klubbar.
Max fyra (4) gånger per klubb, 8 rundor totalt*

Silver - 5 rundor 1995:-
För 400:-/runda kan du prova på de varierande typer av banor som erbjuds.
Max tre (3) gånger per klubb, 5 rundor totalt*

Brons - 3 rundor 1395:-
Detta pass ger ett bra pris för 3 rundors golfspel på Sveriges Golfkust.
Max två (2) gånger per klubb, 3 rundor totalt*

* Vid spel på Leråka GK erhåller du en greenfeebiljett för spel ytterligare en dag under 2021

Hur vill du bo?

Boka ett förmånligt golfpaket nedan, eller välje ett boende efter dina önskemål här - Boende i Blekinge

Resvägar 

- till golfbanorna i Blekinge

Flygplatsen Ronneby Airport ligger mitt i Blekinge och fungerar som ett perfekt nav när du vill ta dig ut till golfbanorna. Boka en hyrbil för att röra dig fritt, skapa ett flow och maximera din speltid. Väl ute på golfbanorna är det fri parkering. Navigera dig längs Sveriges Golfkust och klicka dig vidare till respektive golfklubb här:

Dela din upplevelse

Tagga @visitblekinge för en chans att synas här. Inspirera och inspireras, från en golfspelare till en annan.