Spela golf längs Sveriges Golfkust i Blekinge.
Calrskrona Golfklubb

Sveriges Golfkust

Välkommen till Blekinge - en golfdestination i Europas närmaste skärgård!

Här kan du boka din golfresa och uppleva åtta unika golfanläggningar inom en dryg timmes bilfärd. Spela golf i en vacker skärgårdsmiljö, längs kusten med havsutsikt eller på en golfbana som är inbäddad i Sveriges sydligaste vildmark. Allt inom korta avstånd så att du kan maximera din speltid och ändå hinna med alla de sevärdheter och besöksmål som Blekinge har att erbjuda. Njut av god mat och boende i närheten av golfbanorna och upplev nya äventyr varje dag.

Spela golf vid havet – En unik upplevelse längs Sveriges Golfkust
Njut av golf och natursköna vyer på Sveriges vackraste kuststräcka.

En golfupplevelse med ett oslagbart flöde, kom och spela du med!

Längs Sveriges Golfkust finns ställplatser för husbilar, stugbyar och hotell precis intill eller på golfanläggningarna. Men det är inte bara golf som lockar, du har också nära till bad och naturupplevelser, kultur, historia, restauranger och friluftsliv. Hela härligheten alltså!

Sommaren är högsäsong, men tack vare de milda vintrarna kan du spela golf både tidigt på våren och under senhösten. Så varför vänta med att boka den där golfsemestern utomlands? Upptäck Sveriges Golfkust istället och njut av allt som Blekinge har att erbjuda!

 

 

Hållbart såklart

Upptäck Sveriges Golfkust - hållbara golfupplevelser på riktigt! Här är alla åtta golfanläggningar miljöcertifierade och nu tar vi ytterligare steg mot hållbarhet genom projektet "Hållbara golfbanor". I samarbete med Biosfärområde Blekinge Arkipelag utvecklar vi metoder för att bevara den biologiska mångfalden, spara vatten och energi samt skapa en hållbar klubbekonomi.

Men hållbarhet handlar inte bara om att ha gröna greener - det handlar också om social och ekonomisk hållbarhet. Vi vill göra golf tillgängligt för alla och därför spelar alla ungdomar som är medlemmar i någon av de åtta klubbarna gratis på samtliga banor. Detta är bara ett exempel på vårt breda tänkande när det gäller hållbarhet.

Så varför inte uppleva hållbara golfupplevelser på Sveriges Golfkust? Boka din nästa golfresa här och stöd vår strävan mot en hållbar framtid för golfen och vår planet!

Sveriges Golfkust - Sölvesbrogs Golfbana, Blekinge.
Spela golf vid havet – En unik upplevelse längs Sveriges Golfkust

 

 

Njut av vårsol &

gröna fairways på golfkusten

Under tidig vår värmer golfkusten upp och bjuder in till härliga dagar på golfbanan. Redan tidig mars har de flesta av golfkustens klubbar öppnat upp sina  sommargreener, så det är hög tid att packa golfbagen och boka en golfresa till Blekinge

En av de stora fördelarna med att spela golf i Blekinge är det milda vädret som gör att du kan njuta av golfen redan tidigt om våren. Även om närheten till Östersjön kan innebära kyliga vindar, så finns det skyddande träd som gör det så mycket behagligare.

Sveriges Golfkust är ett samarbete mellan alla golfbanor i Blekinge. Från Trummenäs Golfklubb i öster till Sölvesborgs Golfklubb i väster finns åtta härliga golfbanor i varierande landskap, alla belägna högst åtta kilometer från havet. Oavsett var i Blekinge du övernattar är det aldrig mer än en timmes resa till någon av golfbanorna. Nära, vackert och lugnt, allt i en golfdestination - Sveriges Golfkust!

En golfputt på en green längs Sveriges Golfkust i Blekinge.
Sveriges Golfkust - en perfekt plats för dig som vill utveckla ditt spel.

Boka ett golfpass

Med Golfpasset får du möjlighet att till ett rabatterat pris spela på upp till åtta av Sveriges Golfkusts banor. Passet erbjuds i tre nivåer och finns att köpa på alla Blekinges golfklubbar. Passet är personligt och ska ses som en värdehandling. 

 

Guld - 8 rundor / 2795:-
Här har du som inbiten golfare möjligheten att prova på banor hos samtliga åtta klubbar.
Max fyra (4) gånger per klubb, 8 rundor totalt

 

Silver - 5 rundor / 1995:-
Prova på de varierande typer av banor som erbjuds.
Max tre (3) gånger per klubb, 5 rundor totalt

 

Brons - 3 rundor / 1395:-
Detta pass ger ett bra pris för 3 rundors golfspel på Sveriges Golfkust.
Max två (2) gånger per klubb, 3 rundor totalt

 

* Vid spel på Leråkra GK erhåller du en greenfeebiljett för spel, ytterligare en dag under 2023.

Våra golfpass hittar du att köpa på alla Blekinges klubbar.

"Få ut mer av din golfupplevelse - upptäck fördelarna med en tidig golfsäsong"
Få ut mer av din golfupplevelse - upptäck fördelarna med en tidig golfsäsong.

 

Ny golftävling

En golftävling som löper över tre år med tävlingsstart den 3 - 5 maj på Trummenäs Golfklubb i ett samarbete med Sveriges Golfkust.

Golfkusten by Scandic Hotel - En golftävling över tre år i Blekinge.

Golfkusten by Scandic Hotels

Kom och upplev MoreGolf Mastercard Tour Trummenäs Golfklubb i Blekinge! Upplev spelet, besök utställningar och ta del av alla erbjudanden.

Utforska Blekinges åtta fantastiska golfbanor längs Sveriges Golfkust! Få ut det mesta av säsongen med förmånliga golfpaket som ger dig frihet att spela på de banor du vill.

Missa inte chansen att upptäcka vad golfkusten har att erbjuda - boka din golfresa till Sveriges Golfkust idag!

Läs mer om tävlingen

Blekinges 8 golfklubbar

Spela på unika banor med varierande karaktär och högklassigt golfspel. Förutom enastående golfupplevelser kan du även ta del av attraktiva golfpaket och erbjudanden som inkluderar boende och tillgång till restauranger på plats. Varje golfklubb har sin egen charm och tillsammans utgör de en fantastisk möjlighet att utforska Blekinges golfscen på bästa sätt.

Hitta golfklubbarna och golferbjudanden nedan:

Selected filters:

Upptäck Sveriges Golfkust

– En drömdestination för golfentusiaster

Boka din golfresa till Blekinge och dela dina upplevelser med oss på #visitblekinge och #sverigesgolfkust för en chans att synas i bildflödet nedan: