Sveriges Golfkust

Välkommen till

Sveriges Golfkust

Boka din golfresa till Blekinge! Här kan du spela golf längs kusten precis som utomlands. Varför inte prova spela på alla åtta golfbanor, som alla ligger en timmes radie med bil. Den perfekta "hemestern" med golf på schemat. Tryggt och säkert, här hemma i Sverige!

Blekinges golfbanor och Sveriges Golfkust ligger i norra Europas närmaste skärgård, det är en känsla av att befinna sig utomlands. Tack vare Blekinges varma klimat kan du spela golf tidigt med fina preppade sommargreener. Spela på bana mitt i skärgården, längs kusten och några skyddade av skog inåt land. Dessutom har banorna sina egna karaktärer med utmaningar som gör det utvecklande och spännande att spela på. Vilken golfbana vill du börja spela på?

No products found

Hur vill du bo?

Boka ett förmånligt golfpaket nedan, eller välje ett boende efter dina önskemål här - Boende i Blekinge

Resvägar 

- till golfbanorna i Blekinge

Flygplatsen Ronneby Airport ligger mitt i Blekinge och fungerar som ett perfekt nav när du vill ta dig ut till golfbanorna. Boka en hyrbil för att röra dig fritt, skapa ett flow och maximera din speltid. Väl ute på golfbanorna är det fri parkering. Navigera dig längs Sveriges Golfkust och klicka dig vidare till respektive golfklubb här:

Dela din upplevelse

Tagga @visitblekinge för en chans att synas här. Inspirera och inspireras, från en golfspelare till en annan.