Sveriges Golfkust ligger i Blekinge

Sveriges Golfkust

Sveriges Golfkust ligger i Blekinge

 

Golfresor som tillför enorm spelglädje

Boka din golfresa till Blekinge, Sveriges Golfksut, med massor av speltid som ger ett skönt flow av golfupplevelser. Här finns 8 golfbanor inom 12 mils radie och det tar inte många minuter att förflytta sig från den ena golfbanan till den andra. Det ger dig en stor fördel om du vill bredda dina golfupplevelser, utvecklas som golfspelare och ha kul.

Sölvesborgs golfbana i Blekinge

Sölvesborgs Golfklubb på Sveriges Golfkust.

 

 

Golfbanorna

- erbjuder stor variation av utmaningar, här kommer en kort presentation av dom alla:

 

Carlskrona GK

Naturen med lövskog och närheten till vatten ger en vacker kuliss till alla golfbanorna som tillsammans bildar Sveriges Golfkust. Om du inleder ditt golfspel på på den anrika golfbanan Carlskrona så spelar du på Sveriges tredje äldsta golfklubb som bildades 1906. Hit kan du även ta båten och angöra vid bryggan på 18:e green. Om vädret inte är tillräckligt spelvänligt så kan du gå in i svingstudion och vässa tekniken med hjälp av kameror och analysprogram. Vill du jobba med närspelet så kan du träna i puttlabbet.

 

Trummenäs GK

En fin omgivning, bra väder- och vindförhållanden är värdefullt för din golfupplevelse. Det gör Trummenäs golfklubbs läge unikt. Här kan du spela golf året runt tack vare golfbanans placering i Karlskronas östra skärgård. Det milda vintervädret ger tillgång till vintergolf, även om golfbanan är mer vit än grön.

 

Karlshamns GK

Karlshamns Golfklubb är Blekinges största med sina 36 hål.  Golfbanan är utsedd till Sveriges mest klassiska för sin fina utformning och under hösten kommer ett nytt klubbhus stå klart med nya moderna utrymmen du bara inte får missa.

 

Sveriges Golfkust ligger i Blekigne

Boka din golfresa till Sveriges Golfkust!

 

Sveriges Golfkust ligger i Blekinge

Golfsemester

- när den är som bäst

Maximal speltid och avkoppling, det är dags att boka Blekinge!

Ronneby GK

På den vackra parkbanan Ronneby GK, som ligger i anslutning till Brunnsparken kan du, samtidigt som du bländar med ditt fina golfspel, förtrollas av naturen. Rullstensåsar, U-dalar och stenåldersgravar som finns bevarade i och i närheten av banan. 

 
Sölvesborgs GK

Sölvesborgs GK lyfter kvinnliga spelare och förutom golf kan du testa padeltennis och boule. Golfbanan ligger precis vid Sölvesborgsviken och har kallats både "En undangömd pärla" och en miniatyr av Barsebäck Golf & Country Club. 

 
Nicklastorps GK

Nicklastorps GK ger även den vana golfspelaren en rejäl utmaning av kluriga vattenhinder och på Leråkra GK är banan byggd med intentionen att det blekingska landskapet ska komma till sin rätt.

 

Boa Olofström GK

 Boa Olofström GK  kan du få en känsla av att vara i Danmark - här serveras smörrebröd i restaurangen varje dag min inte nog med det, här spelar du på en öppen bana med en fin inramning av hålen.

Golfpaket & erbjudanden

Vilken golfbana vill du börja spela på,

eller vill välja boende först?

Golfdestination Blekinge

Golfartiklar om Blekinge, missa inte det!

Nyfiken på Blekinge?

- unikt och måste se när du är i Blekinge

Resvägar 

- till golfbanorna i Blekinge

Flygplatsen Ronneby Airport ligger mitt i Blekinge och fungerar som ett perfekt nav när du vill ta dig ut till golfbanorna. Boka en hyrbil för att röra dig fritt, skapa ett flow och maximera din speltid. Väl ute på golfbanorna är det fri parkering. Navigera dig längs Sveriges Golfkust och klicka dig vidare till respektive golfklubb här: