Sweden Rock Festival i Blekinge

Evenemang i Blekinge

Blekinges bästa festivaler och evenemang - upplev dem alla!

 I Blekinge finns också en rik festival- och evenemangskultur. Med allt från musik, mat, konst, kultur till publiksport, arkitektur och skördefester, finns det något för alla att njuta av. Årets sommar är något alldeles särskilt, och vi bjuder dig att vara med på oförglömliga upplevelser fyllda med musik, kultur och äventyr.I Blekinge kan du gå på den internationella och världskända Sweden Rock Festival, besöka stadsfestivalerna Killebom, ÖstersjöfestivalenOneWkndOnly och Karlskrona Skärgårdsfest. Missa inte Hasslöfestivalen på "Lilla Hawaii", Tosia Bonnadan eller allsvenska fotbollsmatcher med havet intill. Utbudet är brett och avlöser varandra hela sommaren.

 

Wow! Vilken festivalsommar! >>

Gör evenemangen till en smidig upplevelse

Skaffa Blekingetrafikens Sommarbiljett och sudda ut gränserna mellan Blekinge och Skåne, så att du kan utforska festivaler och sevärdheter i hela södra Sverige på ett miljövänligt sätt.

Ett och samma pris för alla:

769 kronor - inom Blekinge

1219 kronor inom Blekinge och Skåne

Upptäck mångfalden av

Livescener i Blekinge

Blekinge har en bred och varierad palett av evenemang som inspirerar, underhåller och fascinerar besökare från när och fjärran. Så, varför inte planera din nästa resa till Blekinge och upplev allt som landskapet har att erbjuda, med några av dessa fantastiska evenemang som höjdpunkterna på din resa.

 

Selected filters: