Brokamåla Gård i Blekinge

Möten & konferenser

#blekingebusiness

Ronneby Brunns storsatsning på Blekinge Convention Center och den nya Brinova Arena Karlskrona inspirerar till spännande möten mellan människor och är naven för konferenser i Blekinge. Båda arenorna är flexibelt byggda och kan ta emot parallella arrangemang och med kapacitet upp till 2 500 sittande personer.

 

 

Mötesarenor

Ronneby

Blekinge Convention Center drivs av Ronneby Brunn hotell med möjlighet att hålla stora funktionella möten, konferenser och kongresser. Anläggningen kan ta emot 2 000 gäster och anordna flera parallella arrangemang. Tillsammans med hotellet är anläggningen en komplett resort med bad, bastu, spa, träningsmöjligheter och varmbad. Det finns restaurang, sportbar, terrass och äventyrsbad. Alldeles intill ligger en den vackra prisbelönta Brunnsparken med promenadstråk, vattenfall, tennisbanor och en minigolfbana. Inom 10 minuter ligger en 18-håls golfbana, Ronneby Horse Center och Kulturcentrum som erbjuder en av södra Sveriges största utställningsytor.

För offert och bokning - +4645775000 eller [email protected]

 

Karlskrona

Brinova Arena Karlskrona är en multiarena för evenemang och idrott. Arenan är en modern anläggning med stor flexibilitet för att kunna växla mellan olika parallella arrangemang och ligger i framkant både när det gäller teknik och hållbarhet. Anläggningen kan ta emot 2 500 sittande gäster i huvudhallen och upp till 700 personer i sidoarenan. Totalt en area om 9 000 kvadratmeter som kan arrangera allt från konserter, mässor till idrottsevenemang. I arenan finns en restaurang och alla faciliteter. I direkt anslutning ligger boende och direkt närhet till Karlskrona skärgård, Skärgårdstrafiken, kultur och historia med guidade turer.

För offert och bokning - +46455303072 eller [email protected]

 

 

Resa & transfer

Från Ronneby Airport tar det endast 14 minuter med transfer till Blekinge Convention Center. Kommer du till Ronneby resecentrum med buss eller tåg är transfern endast 5 minuter. Till Karlskrona och Brinova Arena Karlskrona går det flygbussar med avgång 10-15 minuter efter flygets ankomst. Flygbussen från Karlskrona är anpassad för alla avgångar till Arlanda Airport med ankomst cirka 35-40 minuter innan avgång. Transfern tar cirka 35-40 minuter.

 

 

5 tips

- på unika mötesplatser i Blekinge

 
1. Eriksberg

Eriksberg erbjuder en exklusiv mötesmiljö med savann, viltsafari och mat med White Guides kvalitetsstämpel.

 

2. Brokamåla Gård

Brokamåla Gård ligger i södra Sveriges vildmark med ett omfattande sjösystem som ger utrymmer för outdoor-aktiviteter. Här finns prova-på-menyer, matlagning och teambuildnigaktiviteter.

 

3 Scandic Karlskrona

Scandic Karlskrona är en modern boendeanläggning mitt i city mitt i Karlskrona skärgård. Hyr en båt, lyssna på liveframträdanden och gå på After Work.

 

4. Mörrums Kronolaxfiske

Mörrums Kronolaxfiske hittar du Sveriges ledande och vackraste sportfiskevatten med möjlighet att boka hela gruppen att prova flugfiske, eller vandra längs Laxaleden.

 

5. Tjärö

Tjärö är en ö med fokus på mat, konferensrum och teambuildingakativiteter. Wi-Fi-prestandan är suverän var du än befinner dig på ön. Här får ni som grupp möjligheten att fokusera då inget annat konkurrerar. Här befinner du dig mitt i Blekinges natur, avkopplande och i nuet.

Kickoff & teambuilding

Det finns ett stort utbud av aktiviteter som skräddarsys efter era behov, här kommer några exempel:

No products found

Konferensrum & mötesorganisatörer

Dra fördel av proffsen, det är både tids- och kostnadseffektivt!