Brokamåla Gård i Blekinge

Möten & konferenser i Blekinge

Upptäck mötes- och konferensmöjligheter i Blekinge – flexibla arenor och unika platser.

Blekinge är en framstående destination för möten och konferenser, med toppmoderna faciliteter som Blekinge Convention Center och Brinova Arena Karlskrona. Dessa arenor erbjuder flexibla och innovativa lösningar för allt från företagsmöten till stora konferenser och evenemang. Upptäck de bästa platserna och unika möteslokalerna i Blekinge som kan förvandla ditt nästa evenemang till en minnesvärd upplevelse.Stora mötesarenor för kongresser

Blekinge Convention Center & Ronneby Brunn Hotell

Blekinge Convention Center är en del av Ronneby Brunn Hotell och är en perfekt plats för stora möten, konferenser och kongresser. Anläggningen har kapacitet för 2 000 gäster och kan hantera flera parallella evenemang samtidigt.

Ronneby Brunn Hotell

För offert och bokning - +4645775000 eller info@ronnebybrunn.seBrinova Arena Karlskrona

Brinova Arena Karlskrona är en modern multiarena som kan anpassas för olika typer av evenemang och idrottstävlingar. Med kapacitet för 2 500 sittande gäster i huvudhallen och 700 i sidoarenan, är denna arena väl utrustad för att hantera stora publika arrangemang.

Brinova Arena Karlskrona

För offert och bokning - +46455303072 eller lena.c.ohlsson@karlskrona.se


Unika mötesplatser

1. Eriksberg
Eriksberg erbjuder en exklusiv mötesmiljö med savann, viltsafari och högklassig mat från White Guide. Detta är den perfekta platsen för ett unikt och minnesvärt möte.

Kontakt: +46454564300, info@eriksberg.se

Möte på Eriksberg i Blekinge


 

2. Brokamåla Gård
Brokamåla Gård, belägen i södra Sveriges vildmark, erbjuder ett omfattande sjösystem och utomhusaktiviteter som matlagning och teambuilding. Här kan du kombinera affärsmöten med naturupplevelser.

Kontakt: +46709149394, +46730885948, info@brokamala.se

Möte på Brokamåla Gård i Blekinge


3. Scandic Karlskrona
Scandic Karlskrona är en modern hotell- och mötesanläggning mitt i Karlskrona skärgård. Här kan du hyra en båt, njuta av liveframträdanden och delta i After Work-evenemang.

Kontakt: +46455372000, karlskrona@scandichotels.com

Scandic Hotel Karlskrona


4. Mörrums Kronolaxfiske
Mörrums Kronolaxfiske erbjuder Sveriges ledande sportfiskevatten och möjligheter till flugfiske och vandringar längs Laxaleden. Detta är en unik plats för naturälskare och fiskeentusiaster.

Kontakt: +4645450123, morrum@sveaskog.se

Mörrums Kronolaxfiske i Blekinge


5. Tjärö
Tjärö är en ö fokuserad på mat, konferenser och teambuildingaktiviteter. Här kan du njuta av naturen och få en avkopplande mötesupplevelse med suverän Wi-Fi-prestanda över hela ön.

Kontakt: +45460063, info@tjaro.com

Möte på Tjärö

 


En kreativ möteplats i Karlshamn

Kreativum Science Center

Upptäck de oändliga möjligheterna för kreativa konferenser på Kreativum Science Center i Karlshamn. Kreativums anrika miljö, tidigare ett bomullsspinneri, erbjuder unika mötesrum och en inspirerande atmosfär för upp till 150 gäster. Här kan ni njuta av en mängd interaktiva och utmanande aktiviteter som stimulerar både kropp och hjärna.

Kreativum Science Center i Karlshamn, Blekinge


Boka din kreativa konferens idag!

Ge dina konferensdeltagare en upplevelse de sent kommer att glömma med de spännande teambuildingaktiviteter och innovativa konferenspaket. Vill du ha en kick-off med en femkamp innan lunchen eller uppleva stjärnhimlen i Kreativums domebiograf Kreanova? Här skräddarsys upplevelsen efter dina behov.

Kontakta Kreativum Science Center här - bokning@kreativum.se

Kreativum Science Center i Karlshamn, Blekinge

Resa och transfer

Från Ronneby Airport tar det bara 14 minuter att nå Blekinge Convention Center. Om du anländer till Ronneby resecentrum med buss eller tåg, är transfern endast 5 minuter. Till Karlskrona och Brinova Arena Karlskrona går flygbussar som avgår 10–15 minuter efter flygets ankomst. Transfern från Karlskrona till Ronneby Airport tar cirka 35–40 minuter.


 

Kickoff och teambuildning

Blekinge erbjuder ett brett utbud av aktiviteter skräddarsydda för kickoff och teambuilding. Exempel inkluderar:
 

Selected filters:

Konferensrum och mötesorganisatörer

Blekinge erbjuder flera professionella konferensorganisatörer och möteslokaler anpassade efter dina specifika behov. Exempel inkluderar - Konferensrum i Blekinge


 

FAQ

Varför välja Blekinge för konferenser?
Blekinge erbjuder moderna och flexibla konferensanläggningar, vackra omgivningar och ett brett utbud av aktiviteter för teambuilding och avkoppling.

Hur bokar jag en konferens i Blekinge?
Du kan boka genom att kontakta anläggningarna direkt via telefon eller e-post. Se kontaktinformationen ovan för specifika detaljer.

Vilka transferalternativ finns det till Blekinges mötesplatser?
Transferalternativ inkluderar flygbussar från Ronneby Airport och tåg- och busstransfer från Ronneby resecentrum. Flygbussar till Karlskrona avgår 10–15 minuter efter flygets ankomst.

Vad erbjuder Eriksberg för mötesupplevelser?
Eriksberg erbjuder en exklusiv mötesmiljö med savann, viltsafari och högklassig mat. Det är en perfekt plats för unika och minnesvärda möten.

Kan jag boka aktiviteter som teambuilding i Blekinge?
Ja, Blekinge erbjuder ett brett utbud av teambuildingaktiviteter som bågskytte, matlagning över öppen eld, escape rooms och överlevnadshelger.

Hur kontaktar jag de olika mötesanläggningarna?
Du kan kontakta anläggningarna via telefon eller e-post. Se ovan för fullständig kontaktinformation.


 

Tillbaka till toppen