The Pot, Karlskrona Foto: Björn Lindberg
ARK56 - Avkopplande möten utomhus i Blekinge Arkipelag

Välbefinnande på arbetstid

Sköna tips för konferenser, möten och samtal

Det är ju inte bara på fritiden som välbefinnande är viktigt. Många av oss spenderar en hel del tid på jobbet så det är viktigt att fundera på hur arbetsdagar, möten och konferenser kan ladda oss med positiv energi. Att hotell och restauranger erbjuder fina konferenspaket vet vi alla, här är några lite mer nytänkande tips för små och stora sällskap.


 


 

The Pot

World Trade Center, Karlskrona

The Pot är ett säkert kort för möten, oavsett hur många ni är som ska ses. I de läckra lokalerna med fantastisk inredning, finns foajén med fik/deli och gratis tillgång till wifi och eluttag för eget arbete och viktiga samtal på tu man hand. Här finns också mötesrum, eventytor, studio för digitala möten etc.etc. Och så kan du hyra kontor eller skrivbordsplats i The Hub. All bokning sker smidigt via en app där du också kan beställa din lunch. De har tänkt på allt!

The Pot, Karlskrona
The Pot, Karlskrona. Foto: Björn Lindberg


 


 

Kallbadhuset

Vägga, Karlshamn

Kan man verkligen ha ett jobbmöte på Kallbadhuset? När du verkligen vill släppa tanken fri och känner dig trygg med ditt sällskap kan de verkligt stora idéerna våga sig fram och få vingar. Om du inte är helt bekväm med att jobba i bastun finns det en trevlig lounge mellan herr- och damavdelningen på Kallbadhuset, perfekt för bra samtal med makalös utsikt över bukten.

Kallbadhuset i Karlshamn. Blekinge.
Läs mer om Karlshamns Kallbadhus.


 


 

Promenadsamtal – Walk & talk-möte

Varsomhelst i Blekinges vackra miljöer

Tänker du också som allra bäst när du är ute och promenerar? Allt fler har förstått tjusningen med att också ha möten och utvärderingssamtal under promenaden. Här kan du välja miljö efter humör och syftet med samtalet. Ska det inspirera eller ha så få störande inslag som möjligt? I Blekinge kan du välja att gå i vackra kultur- och småstadsmiljöer, vid havet och så förstås i skogarna i Sveriges sydligaste vildmark. Snöra på gympaskorna och ge er ut! 

Selected filters: