Bo i röd stuga mitt i kustlandskapet, i Blekinge.
Frukostbuffé på Hälleviks Havsbad i Blekinge.
Ö-hoppa från Dragsö Camping i Blekinge

Bästa boendet

Blekinge, Sveriges sydligaste skärgård, är det perfekta resmålet för dig som älskar att vara i naturen. Här finns det gott om platser att upptäcka. Oavsett vad du vill göra finns ett imponerande utbud av boende – på öarna, i vildmarken, vid en sjö, längs stränderna eller mitt i city med havsutsikt. Hur vill du övernatta?

Bo högt upp i Aspö Lotstorn i Blekinge.
Bo på Aspö Lotstorn och besök Drottingskärs kastell som ligger på samma ö.

Det finns oändliga utomhusaktiviteter i naturen med boende som fungerar som ett nav intill lederna. Idealiskt för dig som vill ha en aktiv ledighet, eller kombinera jobbet med friskluft. Allting ligger nära och lättillgängligt. Du kan förflytta dig från den djupaste vildmarken till den sydligaste skärgården inom en dryg timme med bil. Det är en lyxig känsla att ha valmöjligheterna så tillgängliga.

Lummig grönska på Aspö i Blekinge.
Skärgården i Blekinge särskiljer sig med sin lummiga grönska.

Oavsett vilket boende du väljer hoppas vi att du ska känna dig trygg och som hemma. Blekinges miljö och atmosfär är avkopplande, här finns ett stort engagemang och en gästfrihet tillsammans med många bekväma rum. Vi är övertygade om att du kommer få en fin vistelse och hitta ett perfekt boende i denna pittoreska del av Sverige.

Hitta ditt boende här, samlat och sökbart – Alla boenden i Blekinge.

Boende för alla smaker

Här kommer den bästa guiden till ditt boende i Blekinge. Här finns allt du behöver för att hitta din plats. Bläddra, bara några klick bort, läs mer boka nu!

Öar i Blekinge

Letar du efter ett unikt och spännande resmål, varför inte utforska Blekinges skärgård? Med Skärgårdstrafiken kan du ö-hoppa även till de mest avskilda öarna. Behöver du få lite jobb gjort under din vistelse är det inga problem – öarna har utmärkt wifi.

Njut av den orörda naturen, utöva paddling, fiske och vandring. Naturreservaten ger avkoppling med lummig grönska och sitt rika djurliv. Upplev de hisnande vyerna över havet, och kanske får du möjligheten att se sälar.

 

Tjärö i Blekinge.

Från boende till rekreation

Vill du bo mitt i ett centrum av aktiviteter, besöksmål och sevärdheter? Kunna slappna av men ändå ha nära till allt? Här kommer tips på några boenden som är bra att ha som bas. Perfekt om din familj har olika intressen - ni kan göra olika saker men ändå tillsammans.

 

 


Unikt & annorlunda

Att bo i Aspö lotstorn kan vara en spännande upplevelse för hela familjen. Föreställ dig den milsvida utsikten du kan se när du bor så högt upp. Ett ovanligt boende som kan vara både lärorikt och roligt efter som du får en chans att upptäcka historien bakom tornet. Inte bara det, att befinna sig i himlen kan också erbjuda en lugnare natts sömn bort från buller och oljud.


All Inclusive, SPA & Resort

Samla hela familjen för en sommarsemester på Ronneby Brunn Hotell. Med SPA, frukostbuffé, godsaker för barnen, spelcenter, filmvisningar och äventyrsbad är det utmärkt ställe att bara koppla av och vara tillsammans. Njut av mysiga middagar med speciella barnmenyer. Lekfulla stunder på Trollys lekland, minigolfbanor och padelbanor i Ronneby Brunnspark intill.


Outdoor centrum

Boka ditt boende på Pensionat Järnavik i Ronneby som ligger i en fantastisk natur. Här är en perfekt plats för utomhusaktiviteter som vandring, cykling, paddling och segling. Slingrande leder genom skog och ängar med blommor. Ett nätverk av leder längs sjöar och dalar. Möjlighet att paddla kajak längs skärgårdskusten med mysiga stopp i gömda vikar och här kan du se sälar, tumlare och många fågelarter.

Varför åka till Afrika?

Har du någonsin velat bo i en lyxig safarivilla?

Nu kan du det på Eriksberg Hotell & Safari Park! Här bor du i lyxigt boende med utsikt över savannen. Du kommer att känna dig som om du är i Afrika samtidigt som du aldrig lämnar Sverige. Dessutom erbjuder Eriksbergs restauranger högklassiga matupplevelser som garanterat kommer glädja dina smaklökar.

Safaribilen på Eriksberg Hotell & Safaripark
Cykelsafari bland vilda djur på Eriksberg Hotell & Safaripark i Blekinge, Sverige.
Vilda djur på Eriksberg Hotell & Safaripark i Blekinge, Sverige.
Lyxiga och ombonade rum på Eriksberg Hotell & Safaripark i Blekinge, Sverige.Lyxiga och ombonade rum på Eriksberg Hotell & Safaripark i Blekinge, Sverige.
Lyxiga och ombonade rum på Eriksberg Hotell & Safaripark i Blekinge, Sverige.
Lyxiga och ombonade rum på Eriksberg Hotell & Safaripark i Blekinge, Sverige.