Bo i en röd stuga på skärgårdsidyllen Tjärö i Blekinge
Hoby Kulle Herrgård i Blekinge
Bo i stuga intill en egen sjö i Blekinge på Brokamåla Gård
Terass med utomhuspool och solplatser på Järnaviks Pensionat i Blekinge

Boende i Blekinge

Välkommen till Blekinge, Sveriges sydligaste skärgård, där naturen omfamnar dig och äventyret väntar runt varje hörn. Oavsett om du drömmer om en fridfull reträtt på en avlägsen ö, en adrenalinkick mitt i vildmarken eller en avkopplande tillflyktsort med havsutsikt, så har vi det perfekta boendet för dig.

Glamping på Tärnö i Blekinge. Boka av Destination Tärnö. Färjeavgångar från Karlshams centrum

Glamping på Tärnö som du bokar genom Destination Tärnö. Färjeavgångar från Karlshams centrum.

 

Upplev mångfalden i Blekinge

Med Blekinges fantastiska landskap som din lekplats och boendet som din bas, finns det inga gränser för vad du kan uppleva. Från vilda skogsstigar till pittoreska strandpromenader – allt ligger inom räckhåll, redo att utforskas.

 

Boende i Blekinge

 

Utforska lyxen att bo på Arken

En unik naturupplevelse!

Upptäck Arken på Eriksberg – ett nytt hotell med enastående utsikt över savannen och Nordens största safaripark. Upplev komfort i harmoni med naturen och vakna upp till djur och natur precis utanför fönstret!

Bo på det nya hotellet Arken på Eriksbergs Hotell & Safaripark i Blekinge
Det nya hotellet Arken, relaxavdelningen och smakfull mat - Eriksberg Hotell & Safaripark.

Upplev det extraordinära på Arken – din väg till en minnesvärd naturresa börjar på Eriksberg Hotell & Safaripark 

Boende för alla smaker

Här kommer den bästa guiden till ditt boende i Blekinge. Här finns allt du behöver för att hitta din plats. Bläddra, bara några klick bort, läs mer boka nu!

Bo på en ö i skärgården

Letar du efter ett unikt och spännande resmål, varför inte utforska Blekinges skärgård? Med Skärgårdstrafiken kan du ö-hoppa även till de mest avskilda öarna. Behöver du få lite jobb gjort under din vistelse är det inga problem – öarna har utmärkt wifi.

Njut av den orörda naturen, utöva paddling, fiske och vandring. Naturreservaten ger avkoppling med lummig grönska och sitt rika djurliv. Upplev de hisnande vyerna över havet, och kanske får du möjligheten att se sälar.

 


 

Tjärö i Blekinge
Tjärö i Blekinge, med vandrarhem, stuga och hotell.

 

Från boende till rekreation - upptäck den perfekta balansen mellan avkoppling och äventyr, där du kan bo mitt i hjärtat av aktiviteter och sevärdheter. Ge din familj möjligheten att utforska olika intressen samtidigt som ni är tillsammans.

Upplev vackra Hoby Kulle Herrgård

Ge dig själv den ultimata upplevelsen genom att övernatta på den exotiska och förtrollande Hoby Kulle Herrgård. Med naturen som din granne och en mängd utomhusaktiviteter att utforska, är detta boende en oas av lugn och äventyr.

Övernatta på Hoby Kulle Herrgård i Ronneby
Hoby Kulle Herrgård i Ronneby.

Boka din vistelse på Hoby Kulle Herrgård och bli välkomnad till en värld av avkoppling och äventyr!

Bo i Lotstorn med utsikt över havet

Bo i Aspö Lotstorn för en oöverträffad utsikt

Ge din familj en oförglömlig upplevelse genom att bo i Aspö lotstorn, där du inte bara får njuta av en milsvid utsikt utan även utforska historien bakom detta ovanliga boende.

Aspö Lotstorn i Blekinge
Aspö Lotstorn, Karlskrona.

Boka din vistelse idag och upplev en kombination av lärande, äventyr och avkoppling som ni sent kommer att glömma!

Hållbart & lyxigt Bed and Breakfast

Ge dig själv en miljövänlig och hållbar vistelse på Fregatten B&B, där varje detalj är utformat med hållbarhet i åtanke. Från hemlagad frukost till bastubad och picknickutflykter – här får du en unik och miljövänlig upplevelse mitt i Karlskronas charmiga stadskärna.

Fregatten B&B i Karlskrona, Blekinge
Fregatten B&B i Karlskrona, Blekinge.

Boka din hållbara vistelse och upptäck det bästa av både komfort och miljöansvar! Klicka här för att läsa mer om Fregatten B&B.

Ronneby Brunn Hotell

Sveriges egna Mallorca med All Inclusive, SPA & Resort

Ge din familj den ultimata sommarsemestern på Ronneby Brunn Hotell, där du kan njuta av all inclusive-paketet med SPA, frukostbuffé och en mängd aktiviteter för både barn och vuxna. Upplev en avkopplande atmosfär och skapa minnen för livet på detta fantastiska resort, som erbjuder allt från lekland och minigolf till mysiga middagar och äventyrsbad.

Ronneby Brunn Hotell i Blekinge
Ronneby Brunn Hotell, omgiven av den vackra Ronneby Brunnspark.

Boka din drömsemester och ge din familj en härligt och avkopplande sommar! Klicka här för att upptäcka alla spännande aktiviteter och erbjudanden på Ronneby Brunn Hotell.

Pensionat Järnavik

Ett utomhusparadis i Blekinge

Ge dig själv och din familj en paus från vardagen och upplev det bästa av naturen på Pensionat Järnavik i Ronneby. Med enastående omgivningar och ett brett utbud av utomhusaktiviteter som cykling, vandring, paddling och ö-hoppning, är detta pensionatet den perfekta basen för äventyr och upptäckter.

Pensionat Järnavik i Ronneby, Blekinge

Boka din vistelse på Pensionat Järnavik idag och utforska det vackra landskapet och de spännande aktiviteterna som väntar på dig! Klicka här för att läsa mer och boka din drömsemester.

Ytterön

Din skärgårdsdröm

Upplev en unik skärgårdsupplevelse på Ytterön, där varje ögonblick är fyllt av gastronomi, avkoppling och exklusiv boende. Skräddarsy din vistelse och ge dig och dina nära och kära en oförglömlig tid fylld med högklassig service.

Ytterön i Blekige
Ytterön i Karlskrona, Blekinge.

Kontakta Ytterön och upplev det bästa av skärgårdens charm och elegans.

Kronohäktet

Bo, ät och njut i en fängslande miljö

Välkommen till Kronohäktet – en plats där historiens vingslag möter modern komfort och gästfrihet. Upptäck de unika rummen, njut av en måltid i restaurang och fördjupa dig i en atmosfär som fångar essensen av Karlskronas historia. Boka rum och börja din historiska upplevelse på Kronohäktet!

STF Kronhäktet i Karlskrona
STF Kronohäktet i Karlskrona.