Brokamåla Gård i Olofström

Boende i Blekinge

I Blekinge har vi bäddat för en god natts sömn. Välj mellan camping, stuga, vandrarhemhotell en herrgårdsvistelse eller på ett Bed and Breakfast. I Blekinge finns det boendealternativ för alla smaker och plånböcker. Här kommer ett urval av våra mest populära boendeanläggningar. Välkommen till Blekinge och sov så gott!

 

 

Eriksberg Hotell &

Safaripark

"Som en vild afrikansk lodge mitt i Blekinge" - det är White Guides egna beskrivning av Eriksberg. En talande beskrivning av den naturnära upplevelsen du möts av på Eriksberg. Ta dig tid för återhämtning med savannen som närmaste granne. Precis utanför fönstret finns dom vilda djuren och inne i dom varma rummen återspeglas mängder av exotiska djur.

Why go to Africa?

 

Eriksberg Hotell och Safaripark i södra Sverige
Bo på Eriksberg med utsikt över savannen.

 

 

Bo på en ö

Vid gränsen mellan Ronneby och Karlshamns skärgård hittar du Tjärö. En skärgårdsidyll fylld av smakupplevelser, möjligheter att bo nära vattnet och natur i ren bullerbykänsla. Här kan du njuta av smaker från havet, bada bastuflotte, hoppa från höga klippor och bada i barnvänliga skärgårdsvikar. Under högsäsong är bryggan fylld av pampiga båtar som påminner om en fullbelagd brygga i Nice. Ett givet sommarresemål om du längtar efter ett skärgårdsliv. Vill du ha fler ö-tips? Gå till - Öar & Skärgård

Bo på Tjärö, en riktig skärgårdsidyll i Blekinge.
Bo på Tjärö, en riktig skärgårdsidyll i Blekinge.

 

 

Övernatta bland

Sekelskiftesvillor

- mitt i den prisbelönta Brunnsparken

Mitt emellan två sekelskiftesvillor, i det gamla sjukhemmet, hittar du Ronneby Vandrarhem och B&B. I hjärtat av Brunnsparken har du möjlighet att övernatta när du vill, året om. Med närhet till ett charmigt centrum såväl som skärgårdsbåten M/F Astrid. Båten går direkt via Ronnebyån och tar dig hela vägen till Karön. Mer idyllisk kurortskänsla är svår att hitta. Skulle det vara fullbokat när du vill resa till Blekinge kan du välja resortanläggningen Ronneby Brunn Hotell och Villa Flora Viola som också ligger i den grönskande Brunnsparken.

Ronneby Brunnspark Vandrarhem och B&B
Ronneby Brunnspark Vandrarhem och B&B.

 

 

Camping

- är livet

Gör ett nedslag på någon av våra fantastiska campingplatser runtom i Blekinge. Att campa i Blekinge betyder härliga havsstränder, en mysig insjö med närhet till både bad och förtrollande skog. Det kan också vara en 4-stjärnig modern camping på en egen ö i kärnan av Blekinges skärgård.Läs mer och hitta campingplats här - Campingar i Blekinge

Dragsö camping utanför Karlskrona i Blekinge
Dragsö Camping, mitt i Karlskrona skärgård.

 

Hur vill du vakna?

Var du än väljer att övernatta hoppas vi att du ska sova gott!

Fler boendetips

- läs mer & inspireras här

Städer i Blekinge

Om du redan vet vilken stad du ska till, då får du ännu fler tips här: