Brygghuset Art & Café, Blekinge

Värdskap i världsklass

Visit Blekinge lanserar nu en kostnadsfri utbildning som kommer hjälpa dig att maxa dina besökares upplevelse och samtidigt skapa fler affärer!

Oavsett om du jobbar i privat sektor eller offentlig verksamhet inom turism, är denna utbildning perfekt för dig. Här får du och dina medarbetare kunskap om allt från vad värdskap är och hur man jobbar med det till specifik destinationskunskap om Blekinge.️

Utbildningen är kostnadsfri och kräver inga licenser. Den är uppbyggd med korta, fristående, digitala filmer som du kan gå igenom i lugn och ro när det passar dig och din verksamhet. Det handlar bland annat om det mänskliga mötet, det fysiska värdskapet och det digitala mötet. Du kommer få massvis med bra information om kundresan, upplevelsedesign och hållbar turism.

 

Varför ska du gå utbildningen?

Studier visar att det främsta skälet till val av semesterort är bemötandet. Genom att ge besökare en välkomnande och minnesvärd upplevelse ökar chansen för återbesök och positiva recensioner. Dessutom bidrar det till ett positivt arbetsklimat som skapar stolthet och motivation bland medarbetarna. En win-win helt enkelt. 😊 Så ta chansen att förbättra ditt värdskap och bidra till en gladare arbetsplats och ett ännu attraktivare Blekinge!

 

 

Värdskapsutbildningen är en delinsats i vår satsning av ett nytt platsvarumärke för Blekinge som lanserades 21 maj. Läs mer om platsvarumärket och hur du använder det här: https://www.visitblekinge.se/blekinge Och läs mer om projektet Live in Blekinge som finansierar insatsen på https://www.visitblekinge.se/live-in-blekinge