Blekinges riviera med buss, tåg och skärgårdstrafik

Rivieran?

Njut av Blekinges riviera. I vår rika skärgård finns både sol, bad & stad

I Blekinge har du tillgång till norra Europas närmaste skärgård med en kuststräcka och över 1000 öar att upptäcka. Du kan kliva iland nästan var du vill och välja ensamhet och fågelsång, eller tillsammans med familjen fundera om det verkligen var en drake som flög in i berväggen på Hanö. Blekinge är, till ytan, Sveriges näst minsta landskap, och kanske är det just småskaligheten som gör Blekinge så pittoreskt och spännande. Små mikrobryggerier och vingårdar, små gårdsbutiker och småskaligt konsthantverk blir till stora upplevelser i detta frodigt vackra landskap.

Upptäck Blekinges riviera med sommarbiljetten som gäller på tåg, båtar och bussar i hela Blekinge, 15 juni - 16 augusti. Det är ett smart sätt att resa! #blekingetrafiken

 

 

Sov gott

- på ditt sätt

Hur vill du bo när du kommer till Blekinge? Kanske vill du ha nära till aktiviteter, kanske prioriterar du komfort framför prislapp eller tvärtom. Här i Blekinge kan du bo precis som du vill - på havs- eller sjönära campingplatser, vandrarhem och hotell. Du kan välja Bed & Breakfast eller egen stuga och för dig som kommer sjövägen finns flera fina gästhamnar.

Eftersom avstånden är så korta kan du enkelt kombinera olika boenden för att uppleva så många av Blekinges sidor som möjligt. Men hittar du ett boende som du verkligen gillar, stanna kvar och ta dig mellan orterna på cykel, tåg, buss eller bil. Det går precis lagom fort. Här kommer några tips:

Tips på boende i Blekinge

 

  1. Ronneby Brunn Hotell
  2. Glamping Tredenborgs camping
  3. Dragsö Camping
  4. Tjärö
  5. Utklippan
  6. Scandic Hotell i Karlskrona

Hitta boende

- efter den plats du önskar på kartan

Selected filters: