Eriksberg i Blekinge

Varför inte börja med Blekinge istället? Mitt i Blekinge ligger den som en vild afrikansk lodge, i en exklusiv miljö tillgänglig för alla med naturnära upplevelser. Utforska den spännande savannen, spana efter de vilda djuren och under kvällens middag kan du blicka ut genom de stora panoramafönsterna på - Eriksberg Hotell & Safaripark

Glamping på Eriksberg i Blekinge
Glamping med en egen sjö, mitt i Eriksbergs vildmark.

 

Viltsafari

Den fyrhjulsdrivna terrängbilen som syns på den afrikanska savannen fungerar lika bra bland de exotiska djurarter som strövar fritt i naturreservatet på Eriksberg. Med åtta kvadratmeters fönsterruta och kameragluggar maximeras naturupplevelsen bland kronvilt, dovvilt, vildsvin, mufflonfår, visenter, davidshjortar och en mängd fåglar. Väljer du nattsafari kan du dessutom få se rävar, minkar, fladdermöss och ugglor.

Why go to Africa, när du kan åka till Eriksberg?

 

 

Glamping på Eriksberg

Glamping är camping med guldkant. Övernatta med direkt närhet till det vilda med utsikt över Färsksjön och ett av världen största bestånd av röda näckrosor som blommar från midsommar till september. Inredningen i det arkitektritade tältet är specialdesignad med madrasser, kuddar och täcken som håller samma höga standard som på hotellrummen. Två personer, med charkbricka vid inchekning och frukost på gården. Läs mer och boka här - Glamping på Eriksberg

 

 

Afrikansk lodge

På Eriksberg bor du i hotellrum av hög standard med tillgång till jacuzzibad utomhus och en avkopplande relaxavdeling innanför. Hela tiden med utsikt över savannen där de vilda djuren strövar fritt. Kombinera din övernattning med afternoon tea eller varför inte skräddarsy din aktivitet?

Eriksberg Hotell & Safaripark i Blekinge

 

Gourmet

På Eriksberg kan du njuta av smakupplevelser som berör alla dina sinnen. Visenten är Blekinges bästa restaurang och omnämnd i White Guide. I restaurang Havsörnen kan du äta mat med det där lilla extra; svenska smaker, matlagning från grunden och råvaror från gården. Allt berett med skicklighet och stor erfarenhet med smaker från Blekinge.

Eriksberg Hotell & Safaripark i Blekinge

 

"Hideaway" i Blekinge

Det finns ett exklusivt boende med en hotelldel som fungerar som ett "hideaway" för öten, avkoppling och övernattning. Här har du direkt tillgång till havsutsikt och vidder där de vilda djuren strövar fritt. För att boka detta boend behöver du ta en direkt kontakt med Eriksberg.

Wilderness adventure

Here are more tips on exciting sights with the wilderness as content

Selected filters: