Eriksberg i Blekinge

Välkommen till Eriksberg i Blekinge - där Sverige möter Afrika!

Upptäck en unik värld med svenska savanner, vildmark och havsutsikt på en och samma plats. På Eriksberg kan du uppleva safari bland kronvilt, dovvilt, vildsvin, mufflonfår, visenter, davidshjortar och en mängd fåglar. Väljer du nattsafari kan du dessutom få se rävar, minkar, fladdermöss och ugglor. Utforska vildmarken till fots eller på cykel och upplev naturen på nära håll. Njut av en picknick vid en av de vackra utsiktsplatserna. Avsluta dagen med en gourmetmiddag på den prisbelönta restaurangen och smaka på viltkött och andra läckerheter från trakten.

Kom och upplev en unik värld på - Eriksberg Hotell & Safaripark

 

 

Glamping

- mitt i ett naturreservat

Upplev campinglivet med en extra touch av lyx - Glamping på Eriksberg är det perfekta valet för dig som vill närma dig naturen utan att behöva offra bekvämligheter. Med en oslagbar utsikt över Färsksjön och röda näckrosor som blommar från midsommar till september är detta en upplevelse du inte vill missa. De specialdesignade arkitektritade tälten är inredda med bekväma madrasser, mjuka kuddar och varma täcken som håller samma höga standard som hotellrum. Vid incheckning bjuds du på en läcker charkbricka och du kan avnjuta en välsmakande frukost på gården.

Glamping på Eriksberg i Blekinge

Missa inte att boka din plats, boka nu - Glamping på Eriksberg

 

 

Upplev en guidad tur i en 

Fyrhjulsdriven terrängbil

Upplev vildmarken som aldrig för med Eriksbergs fyrhjulsdrivna terrängbil, som tar dig genom de mest spännande och exotiska platserna på savannen i Blekinge. Kom riktigt nära de vilda djuren och upplev naturen på ett unikt sätt där terrängbilen kommer till sin fulla rätt. Bilen har en imponerade åtta kvadratmeters fönsterruta och flera kameragluggar som maximerar din naturupplevelse. Du kommer att känna dig som en del av vildmarken när du ser kronvilt, dovvilt, vildsvin, mufflonfår, visenter, davidshjortar och en mängd fåglar som strävar och flyger fritt runt omkring dig.

Boka din upplevelse idag och gör dig redo för en oförglömlig resa genom vildmarken, du kommer inte bli besviken!

Why go to Africa, när du kan åka till Eriksberg?

 

 

En annorlunda & oförglömlig boendeupplevelse

Övernatta i en afrikansk lodge

Njut av en hög standard och lyx i hotellrum med en unik utsikt över savannen, där de vilda djuren strövar fritt utanför ditt fönster. Lodgen är utrustad med en avkopplande relaxavdelning inomhus och en jacuzzi utomhus, så att du kan varva ner och njuta av en avkopplande stund efter en spännande dag bland de vilda djuren.

Eriksberg Hotell & Safaripark erbjuder en mängd olika aktiviteter för att du ska kunna skräddarsy din vistelse på lodgen efter dina egna önskemål. Vad sägs om att avsluta dagen med en härlig afternoon tea?

Eriksberg Hotell & Safaripark i Blekinge

Boka din vistelse på den afrikanska lodgen och njut av en unik boendeupplevelse!

 

En gastronomisk resa

På Eriksberg Hotell & Safaripark kan du uppleva en gastronomisk resa som berör alla dina sinnen. Besök den prisbelönta restaurangen, Visenten, som har utsetts till Blekinges bästa och är omnämnd i White Guide. Här kan du njuta av mat som är tillagad med skicklighet och passion för matlagning från grunden, med egna råvaror och svenska smaker från Blekinge. Restaurang Havsörnen är ett måste att besöka, med mat från det där lilla extra som tar dig på en kulinarisk resa genom Blekinges traditionella matkultur. Allt berett med stor erfarenhet och omsorg.

Eriksberg Hotell & Safaripark i Blekinge

Boka din gastronomiska upplevelse på Eriksberg idag och upplev smaker som tar dig genom Blekinges rika matkultur. Varje tugga kommer ge smakminnen att längta till!

 

 

Exklusiv Hideaway

Drömmer du om en exklusiv och avskild boendeupplevelse mitt i naturen?

Välkommen till en gömd pärla i Blekinge, där du kan njuta av en unik "hideaway" för möten, avkoppling och övernattning. Med en direkt tillgång till havsutsikt och vidder där de vilda djuren strövar fritt kan du slappna av och koppla av i harmoni med naturen. Hotelldelen är utrustade med allt du behöver för en bekväm och avkopplande vistelse, och där Eriksbergs "hideaway" ger dig en oöverträffad boendeupplevelse i en avskild miljö.

För att boka detta unika boende behöver du ta direkt kontakt med Eriksberg. Ge dig själv en oförglömlig boendeupplevelse och boka Eriksbergs "hideaway". Här får du uppleva en sällsynt kombination av lyx och avskildhet.

 

Äventyr i det vilda

Upptäck fler unika och inspirerande platser med en känsla av orörd vildmark!

Selected filters: