Havskajakpaddling i Ronneby, Blekinge skärgård

Outdoor i Ronneby

Utforska Ronnebys rika friluftsliv.

Du är lika nära kusten och havet som skogen och insjöarna oavsett om du vill golfa,cykla, paddla, åka skidor, vandra eller bara ta en stilla promenad - valet är ditt. Många vandringsleder och stigar kombinerar kustlandskapet med vildmarkens djupa skogar och sjöar. Alla dessa möjligheter tack vare föreningar, friluftsorganisationer, privata markägare och kommunen. RonnebySlingor erbjuder ett nät av upplevelser i vandringsleder och slingor, runt om i kommunen.

I en del områden kan du ibland stöta på betande djur. Dessa är en förutsättning för att landskapet skall hållas öppet och tillgängligt. Tänk på att hålla hundar kopplade, att respektera privata tomtgränser och att hålla grindar stängda.

Utforska skärgården i olika etapper med olika färdsätt. Låt ARK56 guida dig och ladda hem appen som är gratis.

Kajakpaddling i Ronneby skärgård.

Kajakpaddling i den Ronnebys lummiga skärgård. Hyr all utrustning hos Paddelkompaniet.

Välkommen ut i Ronnebys vackra natur och upptäck allt som Ronneby har att erbjuda!

Golf i Ronneby

Ronneby Golfklubb är belägen mitt i hjärtat av Blekinge och erbjuder en spektakulär golfupplevelse omgiven av en orörd natur. Med en välskött bana, lockar klubben golfare med sina vackra vyer och ett klubbhus som utgör navet för spännande tävlingar, avkoppling på drivingrange och perfekta putt på puttingreenen. På Almö hittar du Carlskrona Golfklubb mitt i Blekinges skärgård. Du kan också spela golf på Leråkra Golfklubb som med sin familjära stämning också erbjuder boende direkt intill golfbanan.

Läs mer - Sveriges Golfkust, Blekinge

 

Utforska friluftslivet i Ronneby

Här hittar du tips att se och göra outdoor:

 

Selected filters: