Blekinge adventure festival
Blekinge Adventure Festival - Prova på aktiviteter
Blekinge Adventure Festival
Blekinge Adventure Festival - Prova på aktiviteter
Blekinge Adventure Festival
Hälleviks strand och brygga - Blekinge Adventure Festival

Blekinge Adventure Festival

Välkommen till årets spännande äventyrsfestival!
 

Upplev en helg fylld av spännande äventyr och oförglömliga upplevelser! För dig som älskar aktiviteter och äventyr är detta evenemanget en absolut måste-upplevelse.

Under festivalen kan du välja och vraka bland ett stort utbud av aktiviteter och äventyr – oavsett om du är nybörjare eller erfaren friluftsentusiast. Här finns något för alla åldrar och intressen, både ute och inne. Ta tillfället i akt att prova på nya saker eller utmana dig själv i dina favoritaktiviteter. Kanske vill du testa på klippklättring, paddla kajak eller prova på ett SUP-race längs Blekinges vackra kust? Eller varför inte ge dig ut på en vandring genom skog och mark?

 

Naturnära miljöer under Blekinge Adventure Festival i Blekinge
Naturäventyr i Blekinge: Få alla tipsen under Blekinge Adventure Festival.


På besöksmålen samlas deltagare för att dela sina erfarenheter, utbyta tips och lära sig mer om friluftsliv och natur. Detta är en unik möjlighet att umgås med likasinnade och skapa nya kontakter och vänner.

Så varför inte ge dig själv eller din familj en helg fylld med äventyr, aktiviteter, utmaningar och naturupplevelser? Kom och upplev Blekinge Outdoorfestival 2023 – vi lovar en helg du sent kommer att glömma!

Blekinge Adventure Festival - Festivalområde 

Blekinge Adventure Festival - Ett välfyllt festivalområde

  

Utforska nya äventyr

- på årets äventyrsfestival

Från den 1-3 september 2023 kommer festivalen att pågå i hela Blekinge och du är bjuden att vara med på en spännande resa. Paddling, dykning, yoga, löpning, övernattning i vindskydd eller matlagning över öppen eld - oavsett vad du söker efter så har festivalen något att erbjuda.

Naturnära äventyr - Blekinge Adventure Festival
Vill du veta mer om Blekinges stora utbud av naturäventyr? Besök Blekinge Adventure Festival så får du veta mer.


  

Så, vad är Blekinge Adventure Festival?

Det är helt enkelt en enda stor upplevelsearena för allt som Blekinge har att erbjuda inom friluftsliv, äventyr och aktiv fritid. Det är en helg full av spänning och äventyr, där du kan prova på något nytt eller fortsätta med din nya favoritaktivitet.

Passa på att prova något nytt och utmana dig själv! Boka din plats för de aktiviteter som kräver det, och glöm inte att hålla koll på vår Facebook-sida för inspiration och mer information.

Så vad väntar du på? Låt Blekinge Adventure Festival 2023 bli startskottet för ditt nya äventyr. Boka din plats nu och upplev den fantastiska miljön i Blekinge!

Blekinge Outdoor Festival  - Närodlade smakupplevelser

Festivalens evenemang

Få ditt adrenalinpump igång - upplev Blekinges äventyr under festivalen du inte vill missa!

Selected filters:

Pause video
Youtube video image

Visit Blekinge

 

Region Blekinge

Sölvesborgs kommun

 

 

Karlskrona logotype

 

ark56 logotype

Ronneby kommun logotype

 

olofström

Karlshamn logga