Sölvesborgsbron

Unika konferensmiljöer i Sölvesborg

Mötesarenor

 
Villa Sharevik

Villa Sharevik har en mysig konferenslokal med havs- och naturtema med en unik utsikt över Hörviks småbåtshamn. Det får plats upp till 14 personer. Huset är som en större villa fördelat på 2-plan med kök och vardagsrum och hyr och hyr man hela huset kan flera utrymmen nyttjas för gruppdiskussioner.

Villan har totalt 20 bäddar fördelat på 9 rum. Lotta och Dave skräddarsyr ert konferenspaket utifrån era behov och önskemål. De har samarbetspartners som gör att de kan ordnar allt från helpension med aktiviteter till enbart boende där ni kan fixa allt själv. Ni kan alltså låna hela villan och ta med egen mat och dryck.

Det finns parkering och det går bra att ta tåget till Sölvesborg (tar 1h20 min från Malmö C) och därefter bussen som stannar precis utanför villan.

För offert och bokning - +46706672364 eller Charlotte@sustainable3.se

Villa Sharevik    Villa Sharevik

 

 

Bryggan Mat & Bar

Endast tre kilometer från Sölvesborg, längs havet, längst ut på Tredenborgsudden ligger Bryggan Mat & Bar. Här finner ni en ljus och rymlig lokal med en 180 graders vy över havet. Ni kommer smidigt hit med bil eller buss - vi har en stor parkeringsplats nedanför restaurangen. 

Heldags eller halvdagskonferens vid havet med plats för 40 - 50 personer (fler i biosittning). 

Jenny med personal erbjuder skräddarsydda aktiviteter som t ex strandpromenader, havsaktiviteter, föreläsningar, segway och provsmakningar.

För offert och bokning 073-5375149 eller jennygronlund@gmail.com

Restaurang    Flygfoto

        

Kickoff & Team building Det finns ett stort utbud av aktiviteter som skräddarsys efter era behov, här kommer några exempel:

Selected filters: