Tävling

Vinn en världsunik upplevelse i Blekinge

Viltsafari på Eriksberg i Blekinge

Why go to Blekinge?

Nu har du chansen att vinna en övernattning och 3-rätters middag för 2 personer på Eriksberg Hotell & Safaripark, men hur?

Tävlingen pågår mellan den 25 maj - 30 juni 2020!

 

Grattis till vinnarna!

 

1. Anette Nilsson

Easy to explore, easy to enjoy

 

2.    Josefin Jossan Ohlsson 

Naturligt nära, gemytligt och vackert. Från havets brus till skogens sus.

 

3. Lisa Thaung

Blekinge, där stad och hav möts i en salt och solig symbios. Där skogen viskar om en vacker men lite vild dag.

 

4. Cecilia Almtjärn

Rekreation i harmoni med djur och natur. Idylliska skärgårdar och gastronomiska matupplevelser – allt i symbios med människan. Go to Blekinge and you will stay!

 

 

  1. Skriv en slogan om "Why go to Blekinge" (max 25 ord) i inlägget här
  2. Gilla Eriksberg och Visit Blekinge på Facebook
  3. Dela gärna & ge fler möjligheten att tävla

Fyra vinster

- och fyra fantastiska upplevelser

"Vi erbjuder boende av mycket hög standard. Gemensamt för samtliga hotellrum är att de vilda djuren går som en röd tråd genom inredningen. Från vår relaxavdelning med bastu och utomhusjacuzzis, har ni utsikt över Savannen där de vilda djuren brukar gå och beta. Vi erbjuder ett avskilt boende för den som söker andra upplevelser än ett vanligt hotell. På Eriksberg finns en unik miljö, där kontrasterna mellan tidsepoker och stilar skapar en fängslande och levande atmosfär. Välkomna till en upplevelse mitt bland det vilda!"

1:a pris

Synvillan på Eriksberg Hotell & Safaripark

Bo i Synvillan, ett spektakulärt naturboende som står på 4 meter höga pelare med glastak som gör det möjligt att studera djuren som äter under byggnaden. Invigning under 2020!

Värde: 5680 kr

2:a pris

Exklusiv glamping på Eriksberg Hotel & Safaripark

Vinn en glampingupplevelse på Eriksberg. Du bor på ett berg med en fantastisk utsikt över Färsksjön. Läs mer här - Glamping

Värde: 5180 kr

3:e pris

Kyrkestatorpet på Eriksberg Hotell & Safaripark

Bo som torparna gjorde förr! Kyrkestatorpet har två rum och kök, som värms upp med vedspis. Läs mer här - Kyrkestatorpet

Värde: 3540 kr

4:e pris

Övernatta outdoor i tält på Eriksberg i Blekinge

Sov ute i naturen på Eriksberg, kanske på berget utanför Outdoor Eriksberg. Sovsäck och sovlakan ingår. Det kommer bli en spännande natt i - Coconatältet

Värde: 1890 kr

 

Utforska Eriksberg

Upptäck världen nära dig, här finns en savann med vilda djur mitt i Blekinges skärgård. Läs gärna mer och ta del av erbjudanden nedan:

 

*Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten ska nyttjas inom ett år fr.o.m. den 30 juni 2020. Juryn består av representanter från Eriksberg och Visit Blekinge.

*Tävlingen organiseras av Visit Blekinge och är inte på något sätt sponsrad, främjad, administrerad eller förknippad med Facebook eller Instagram. Du som deltar i tävlingen godkänner att att vi eventuellt lägger upp ditt namn och tävlingsbidrag på Visit Blekinges sociala medier samt visitblekinge.se. I tävlingar som anordnas på Facebook och/eller Instagram av Visit Blekinge, deltar du alltid avgiftsfritt och utan krav på köp.