Bros

Way out bros i Sölvesborg

Under 2021 var friluftsentusiasterna Forrest & Indiana, @wayoutbros, på besök i vår kommun för att fastlägga våra guldkorn, sevärdheter och upplevelser genom deras ögon och objektiv.

Under deras uppväxt har de rest och bott över hela världen - i bungalower på stränder i Fiji och Tahiti, tält i Frankrike och Belgien, husvagnar och stugor på olika ställen. De har tillbringat större delen av sina liv i naturen. När de var ungefär 5 och 7 år flyttade de till en liten gård i Sveriges skog där de fick upp ett intresse för Bushcraft, Survival och även fotografi. Efter att ha arbetat ett par år i en utomhusbutik bestämde de sig för att sälja alla deras tillhörigheter och istället köpa en bit mark bredvid en sjö i norra Sverige tillsammans med 3 vänner. Där tillbringade de 8 månader i en Tentipi och fotograferade äventyr sponsrade av ett brett utbud av utomhusmärken.

För ett par år sedan flyttade de till en by i bergen som heter Hemavan, där tog de över och skapade en ski-in-bistro tills pandemin stoppade turismen snabbt i vår. Just nu har de sin bas i Blekinge och arbetar som influensers. Vi är superglada över att de vill upptäcka och utforska Sölvesborgs vackra natur!

Följ gärna deras resa på instagram där ni kommer få se Sölvesborg ur helt nya ögon!

1

 

Läs mer och se bilder från deras äventyr i Sölvesborg under ett helt år!