Östersjöfestivalen i Karlshamn, Blekinge

Planera din resa till Blekinges städer

Din guide till äventyr och upptäckter

Blekinge, med sin lummiga skärgård och myller av pittoreska öar, är en perfekt destination för dig som söker äventyr, kultur och avkoppling. Från Karlskronas historiska gator till Sölvesborgs blommiga torg.

Karlskrona är Blekinges största stad och ligger på en ö i havet, med en rik historia och kulturarv. Det är ett måste att strosa genom världsarvets stadskärna, uppleva skärgårdstrafiken, ö-hoppa eller boka de guidade turerna som erbjuder en djupdykning i stadens marina historia.

Världsarvet Karlskronas vackra stadskärna. Blekinge.
Strosa och njut av Världsarvet Karlskronas vackra stadskärna.

 

Kuststädernas pärlband

Längs Blekinges kust ligger städerna som pärlor på ett band. Upptäck varje stads unika karaktär genom att ö-hoppa, njuta av lokala delikatesser och besöka de aktuella kulturevenemangen. Planera din resa här - Blekingetrafiken

I Blekinge får du uppleva en enkelhet och tillgänglighet som gör det lätt att njuta av varje ögonblick. Med ett utbud av hantverk och trendiga butiker blir varje köp en del av ditt äventyr. Kombinera din shoppingrunda med avkopplande stunds fika och låt dig omslutas av Blekinges charm. Tips att göra -  Gå till kartvyn nedan:

 

 

Selected filters:

Karta - Turistinformationer i Blekinge