Stugliv i Blekinge, Niklas Kämpargård

Stugliv i Blekinge

Upptäck Blekinges natur från en drömstuga

Njut av den ultimata friheten nära havet eller omfamna skogens tystnad. I Blekinge finns det en perfekt stuga för varje smak, vare sig du föredrar livet vid strandkanten eller längtar efter skogens lugn. Stugorna erbjuder den unika möjligheten att skapa ditt eget lilla hem borta från hemmet, med möjligheten att laga din favoritmat närhelst inspirationslusten träffar. Det är ett ekonomiskt sätt att njuta av naturen med bekvämligheterna du inte vill vara utan.

Dragsö camping och stugby i Karlskrona, Blekinge

Dragsö Camping, Karlskrona.
 

Fördelarna att bo i en stuga i Blekinge

  • Närhet till naturen - Oavsett var i Blekinge din stuga ligger, har du alltid naturen inom räckhåll.
  • Flexibilitet och frihet - Gör som hemma och följ dina egna tidsplaner utan att kompromissa.
  • Alla bekvämligheter du behöver - Våra stugor är välutrustade för att din vistelse ska vara så bekväm som möjligt.

Dragsö camping och stugby i Karlskrona i Blekinge

Bra stugor med bra bekvämligheter på Dragsö camping.
 

Boka din stuga idag och börja planera din perfekta naturflykt. Välj mellan att vakna upp till vågornas brus eller att somna till skogens viskningar. Klicka här för att utforska våra stugalternativ och säkra din plats i Blekinges natursköna landskap.
 

Stugor i Blekinge

Välj din perfekta stugupplevelse i Blekinge

Unika stugupplevelser på Eriksberg

Upptäck Eriksbergs unika stugor där historia möter nutid. Här kan du bo i en stuga med hundraåriga anor och uppleva vilda djur som visenter och hjortar direkt utanför dörren. Åsa Olsson från Eriksberg berättar om möjligheten att arrangera oförglömliga naturupplevelser i denna historiska miljö. Glöm inte att packa med kamera och kikare för en fulländad safariupplevelse!

Boka stuga på Eriksberg utan vatten och el

Kyrkesta på Eriksberg Hotel & Nature Reserve tar gästerna långt tillbaka i tiden.


 

En unik stugupplevelse på Eriksberg

Upptäck charmen med ett autentiskt 1800-talstorp i Blekinge, varsamt renoverat för att erbjuda en traditionell svensk stugupplevelse utan moderna bekvämligheter. Här lever du som förr i tiden, med vatten i dunkar och ett klassiskt utedass. Ta med powerbanks för att ladda dina enheter och en högkvalitativ kikare för att iaktta det rika djurlivet runtomkring.

Stugan ligger avskilt mitt i naturen där visenter, dovvilt och kronvilt bidrar till en genuin vildmarksupplevelse. Perfekt för den äventyrslystna som värderar en nära kontakt med naturen.
 

Boka stuga på Eriksberg, utan vatten och el
Sängarna är mycket bekväma med fluffiga täcken och sköna kuddar.

Boka din unika stugupplevelse i en miljö där natur och historia flätas samman på ett fascinerande sätt här:
 

Eriksberg Hotell & Safaripark 

Boka din drömstuga vid havet i Blekinge skärgård

Upplev lugnet och det brusande havet i den vackra Blekinge skärgården. Oavsett om du vill ha nära till vilda djurupplevelser i Eriksberg eller en fridfull tillflyktsort vid vattnet, har Blekinge något unikt att erbjuda. Hyr en stuga och utforska pittoreska platser på kobbar och skär där du möts av naturens skönhet precis vid dörren.

Använd bokningsportaler som tillåter stugägare att erbjuda allt från enkla rum till hela stugor. Denna flexibilitet ger dig en personlig och bekväm upplevelse samtidigt som du får uppleva Blekinges natursköna miljöer på ditt eget vis.

Boka din havsnära stuga i Blekinge redan idag och ta chansen att koppla av och återupptäcka naturen i Sveriges pittoreska skärgård.

 

Bo vid havet i Blekinge

 

Upptäck alla stugor i Blekinge

Din perfekta guide till semesterboende
 

Selected filters: