Östersjöfestivalen - Smakfesten

Matfestival i Näsviken under Östersjöfestivalen.

Beskrivning

Smakfesten hittar du precis vid havet i Karlshamn torsdag-lördag vecka 29. En härlig mötesplats för matälskare fylld av smakupplevelser, matinspiration och underhållning till den goda maten. En matfestival som genomsyras av kvalité, genuinitet och kärlek till maten och miljön. Smaka, njut, upplev och köp med dig en bit hem av den fantastiska småskaliga matkulturen som finns i Blekinge.

Det blir matmarknad med lokalt producerade delikatesser och matutställare från Litauen. Utvalda foodtrucks som serverar streetfood med klass och kändiskockar som underhåller. Allt för matälskaren i dagarna tre. Njut av underhållning, god mat och gott häng precis vid havet.

I hjärtat av Smakfesten ligger Friends & Flavors där du kan avnjuta din måltid med god dryck från lokala bryggerier och vinimportörer. Friends & Flavors är Karlshamns Golfkrog i samarbete med utvalda partners. Här serveras öl från lokala bryggerier, vin från lokala vinimportörer. Öl och vinprovning hela helgen. Prata öl och vin med kunnig personal. Gott om sittplatser i mysig miljö, även utomhus och i det gröna.

Några av Smakfestens gäster i år är Leif Mannerström, Peter Wahlbeck, Lisa Lemke, Patrik Trydefelt, Thomas Deutgen, Marco Baudone, Jan Hedh, Ulf Dahlman med flera.

För mer information, se länk nedan.

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)