Konferens - Ladan på Eriksberg

Konferenslokal på Eriksberg Vilt & Natur.

Beskrivning

Att komma till Eriksberg Vilt & Natur är en upplevelse utöver det vanliga. Eriksberg är ett naturområde utanför Åryd i Karlshamns kommun och består av drygt 925 hektar, varav 409 hektar vatten. Den inhägnade delen är cirka 900 hektar, vilket innebär att Eriksberg är ett av norra Europas största vilthägn och Nordens största safaripark. På Eriksberg finns visenter, kron- och dovvilt, davidshjortar, vildsvin och mufflon i ett unikt kustlandskap med lummiga ädellövskogar och ett fascinerande klipplandskap.

Grupper har möjlighet att förboka en guidad tur i egen buss och åka safariaturen (ca 10 km lång), Eriksbergs minibuss eller traktor och vagn. På gården, som har anor från 1600-talet finns utställningar, hotell, restauranger och café.

Konferenslokalen Ladan på Eriksberg är en öppen lokal med högt i tak.
Fyra toaletter och klädavhängning i lokalen.
Kvadratmeter: 280 (22,1*12,7 meter)
Max antal: > 350 personer
Möjliga möbleringar: stående/mingel: 350 personer. Biosittning: 300 personer.

Utrustning i lokalen: Bose ljudsystem på ca 120 db. Ljusstark projektor med bildformat 16:9. Två bildbredder på 6 meter & 7 meter. CD, DVD, BlueRay spelare. Bild och ljud via kabel eller trådlöst klick och show. 4 st trådlösa mikrofoner (2 hand & 2 head-band). Videokonferens system. Ir-baserat hörhjälpmedel med 10 st enheter. Tross med belysning, 4 st- RGB-Armaturer samt 8 st- Fresnel spotar. Trådlöst nätverk.

Det finns även mindre konferenslokaler. Kontakta Eriksberg för mer information.

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)