Pelles Sjöbod i Blekinge

Bo vid havet i Blekinge

Vill du bo direkt granne med vågorna?

Kolleviks Camping kan du välja mellan att hoppa från klippor, gå ut i vattnet från sandstranden, eller bada i uppvärmt havsvatten på Väggabadet. Med fyra grustennisbanor, boulebana, båtuthyrning och grillplatser finns det alltid något att göra. Du har bara en halvtimmes gångväg längs strandpromenaden in till Karlshams centrum. Missa inte heller det arkitektritade Karlshams Kallbadhus som också ligger intill Väggabadet.

 

 

Tredenborgs Camping är en charmig familj- och glamping-camping strax utanför Sölvesborg med sandstrand, minigolfbana, boulebana och mycket mer- Bo i uppvärmda personligt inredda canvastält med havsutsikt. Under sommaren bjuds det på underhållning flera gånger i veckan-

På Scandic i Karlskrona vaknar du mitt i centrala Karlskrona och har havet utanför fönstret, i restaurangen har du en bedårande utsikt över vattnet och på sommaren äter du gott på hotellets stora terass. Kommer du med egen båt så är det inget problem - båtplats finns utanför hotellet.

Redan 1950 byggdes Karön stugby med 15 små charmiga stugor, alla med havsutsikt, på den lilla ön Karön i Ronneby skärgård. Här bor du nära restaurang, badplats och promenadstigar.

Hälleviks Havsbad fullkomligt sjuder av aktiviteter och möjligheter. Här är det enkelt att sysselsätta sig! Med 100 meter till havet är det nära till ett dopp oavsett tid på dygnet. Blir du rastlös och söker fart och fläkt är ett hett tips att prova någon av de välskötta tennisbanorna. Föredrar du en lite lugnare aktivitet är minigolfbanan en perfekt aktivitet för hela familjen. Denna lilla sommaridyll bjuder in till en upptäcktsfärd i tallskogen eller romantiska sommarkvällar i solnedgången, precis bredvid havet. Välkommen till Hälleviks Havsbad!