Blekinge Big Bite - Fiskeresor och fiskepaket till Blekinge

Blekinge Big Bite

Oavsett om du är på jakt efter storgäddan, bara vill svinga spöet under några lata semesterdagar eller ta upp kampen med världens största laxar och havsöringar så har Blekinge lösningen. God fiskelycka, eller skitfiske som det heter!

 

 

Fiskecamper

Brokamåla Gård, nominerade till det Stora Turismpriset 2016, ligger i Olofström. En plats för dig som söker tystnad och friluftsupplevelser. Gården är ett populärt konferensmål och unik i sitt erbjudande, allt i ett fantastiskt läge präglat av skog och vatten. Med 30 olika sjöar inom en mils radie är Brokamåla det självklara stället för dig som vill prova friluftsliv som fiske med både äventyr och harmoni. På en plats där du får vara alldeles för dig själv.

Brokamåla Gård i Blekinge

Brokamåla Gård ligger i Sveriges sydligaste vildmark Olofström.

Exempelvis kan du ta med dig kollegorna på en oförglömlig aktivitetskonferens där ni avslutar dagen med en god trerättersmiddag och vedeldat bastubad. Här finns möjlighet att ta jägarexamen med både teori och praktik, vilket gör att Brokamålas intensivkurs blir den perfekta teambuildingen. Eller varför inte samla ihop kompisgänget och prova lerduveskytte eller testa äventyrsbanan?

Du får en känsla av att du är "in the middle of nowhere" fast du inte ens är så långt från samhället att pizzan hinner kallna.

På Brokamåla Gård finns det bästa för dig som inte vill åka flera mil för att ha roligt och samtidigt koppla av.

 

 

FISKECAMPER

 

Harasjömåla Fiskecamp i Blekinge

Harasjömåla Fiskecamp med 23 sjöar och ett rinnande sportfiskevatten.

FISKEGUIDER

 

 

 

Blekinge Gäddfiskefestival

Den 28 -29 september 2019

Anmäl dig till den största individuella gäddfisketävlingen i Europa. Under Blekinge Gäddfestival deltar cirka 450 fiskare som utgår från 4 olika startplatser längs Blekingekusten. Gäddorna mäts, fotograferas och släpps sedan tillbaka i sitt rätta element igen. Den som vinner får ett ärofyllt pris! Årets tävlingsbete som ingår i anmälningsavgiften kommer från Wolfcreek Lures. Anmälningsavgiften kostar 300 kr / senior och 150 kr / junior. Junior är du till och med det år du fyller 19 år.

Blekinge Gäddfestival

Läs mer och anmäl dig här - Blekinge Gäddfestival

 

 

 

Unika events

Anmäl dig till detta världsunika event

Det är ett måste att uppleva Liska Kayak Open - Scandinavia's Biggest and Best Kayak Fishing Event i 11-13 oktober 2019 på Senoren i Karlskrona skärgård. Under festivalen tänds brasor om kvällarna och grillen åker fram. Det hålls föreläsningar, utbyts erfarenheter och du får vänner för livet. Målet är att fånga den längsta gäddan under de två dagar som festivalen pågår, men det är absolut viktigast att delta! Anmäl dig till Pikestrike Sweden

Du hittar all information om festivalen här - Liska Kayak Open

 

Anmäl dig till Gunnar Ahlström på Pikestrike Sweden via mail [email protected]