Blekinge Big Bite - Fiskeresor och fiskepaket till Blekinge

Blekinge Big Bite

Blekinge Big Bite är en sida för dig som letar efter nya spännande fiskeupplevelser i Blekinge. Oavsett om du är på jakt efter storgäddan, bara vill svinga spöet under några lata semesterdagar eller ta upp kampen med världens största laxar och havsöringar så har Blekinge lösningen. God fiskelycka, eller skitfiske som det heter!

 

 

Fiskecamper

Brokamåla Gård, nominerade till det Stora Turismpriset 2016, ligger i Olofström. En plats för dig som söker tystnad och friluftsupplevelser. Gården är ett populärt konferensmål och unik i sitt erbjudande, allt i ett fantastiskt läge präglat av skog och vatten. Med 30 olika sjöar inom en mils radie är Brokamåla det självklara stället för dig som vill prova friluftsliv som fiske med både äventyr och harmoni. På en plats där du får vara alldeles för dig själv. 

Exempelvis kan du ta med dig kollegorna på en oförglömlig aktivitetskonferens där ni avslutar dagen med en god trerättersmiddag och vedeldat bastubad. Här finns möjlighet att ta jägarexamen med både teori och praktik, vilket gör att Brokamålas intensivkurs blir den perfekta teambuildingen. Eller varför inte samla ihop kompisgänget och prova lerduveskytte eller testa äventyrsbanan?

Du får en känsla av att du är "in the middle of nowhere" fast du inte ens är så långt från samhället att pizzan hinner kallna.

På Brokamåla Gård finns det bästa för dig som inte vill åka flera mil för att ha roligt och samtidigt koppla av.

Brokamåla Gård i Blekinge

Brokamåla Gård ligger i Sveriges sydligaste vildmark Olofström.

 

 

Fiskeanläggningar 

Harasjömåla Fiskecamp i Blekinge

Harasjömåla Fiskecamp med 23 sjöar och ett rinnande sportfiskevatten.

 

 

Fiskeguider

Fiskeevenemang

- unika för Blekinge

Fiskepaket- & resor

- med allt från supererbjudanden till de lyxigaste paketen.