Youtube video fallback image

Ronneby Brunn för barnen

Ronneby Brunnsbad är äventyrsbadet för hela familjen. Här finns vattenrutschbanor som Magic-Hole och Aqua-Catch, lekfigurer och härligt uppvärmda pooler. Tänk en lummig japansk trädgård och ett actionspäckat äventyrsbad. Lugnande spabehandlingar, roliga utställningar och intensiva träningspass med närliggande utflyktsmål eller en picknickkorg i den prisbelönta Brunnsparken.

Ronneby Brunn i Blekinge

Äventyrsbad & All-Inclusive upp till 15 år på Ronneby Brunn Hotell.

På Ronneby Brunn hotells terass finns vajande palmer där det serveras grillbuffé och liveunderhållning av både band och artister. För barn upp till 15 år är det All-inclusive och skulle vädret vara svalare finns det en varm skön inomhuspool och SPA.

 

 

 

Barnklubben

- och Trolly

Under sommaren är det verkligen barnen som står i centrum. Barnklubben har en egen maskot som heter Trolly och tillsammans med sina medhjälpare arrangerar han en mängd roliga aktiviteter. I klubben för alla barn under 15 år är det fri läsk och glass hela dagen. Det ingår lunchbuffé och till kvällen står barnbuffén framdukad. Runt äventyrsbadet kan barnen leka på de stora härliga gräsytorna och sedan ta igen sig på solstolarna som går att låna. Och en sak till... barnen får dessutom en liten överraskning vid ankomsten.

Barnklubben Trolly på Ronneby Brunn Hotell

Äventyrsbad, terass, god mat och alla tänkbara faciliteter.

 

 

Naturum

Mitt i Brunnsparken ligger Naturum. Här anordnas spännande utställningar och intressanta föreläsningar om Blekinges natur, kulturhistoria och lika besöksmål. För de allra yngsta finns det populära "Labbet" där du kan undersöka levande fiskar och småkryp. Om det börjar bli mycket "spring i benen" ligger äventyrsbadet några snabba skutt från Naturum. På Brunnsbadet finns allt från bassänger för motionssimning till småbarnspooler. För den våghalsiga finns den gigantisk Magic Hole-rutschkanan. Åkattraktionen är imponerande 93 meter lång och den hisnande färden kommer garanterat ge ett härligt pirr i magen.

Dagsutflykter

- och roliga saker att göra för hela familjen.