Wow! Vilken festivalsommar!

Bästa stället för gåshud och musikmagi - händerna i luften från juni till augusti

 

Bada, skriksjung, dansa, chilla, repeat. Vill du att hela sommaren ska vara som en enda magisk, het och grym festival så är det i Blekinge du ska se dina favoritartister. Har du kollat lineupen på Sweden Rock, Hasslöfestivalen, Skärgårdsfesten och OneWkndOnly? Sveriges hetaste artister spelar på våra stadsfester och festivaler och några av världens största hårdrocksikoner kommer SRF som firar 30 år.

För bra? Nej, det blir det aldrig och Blekinge är bästa festivalstället för dig som vill maxa din musiksommar och varva publikhav med stränder, öliv, sjukt vacker natur och chill i charmiga miljöer. Allt ryms och allt finns nära här hos oss!

Det är väl lika bra att du håller dig i Blekinge från början av juni till mitten av augusti så att du inte missar något … ska vi säga så? Vi ses i publikhavet och på stranden! Eller på en ö, eller på en skärgårdsbåt eller i vildmarken. Ja, du fattar nog.

Upplev en episk festivalsommar

Sommaren är här och vad passar bättre än att fira med en festivalsommar i Blekinge? Njut av strandhäng, härliga vibes och grymma artister - en drömmig upplevelse du inte får missa! Om du älskar att chilla på stranden och samtidigt uppleva coola livescener är Blekinge det självklara valet. Här hittar du allt från mysiga festivaler till stora episka event med ljudvågor som når ut över festivalhavet.

 

Selected filters:

Sweden Rock Festival

Blekinge stoltserar med den internationella Sweden Rock Festival - Tack till alla er som kom för att uppleva årets succé!
 

Välkommen åter till Sweden Rock Festival 2024!