Youtube video fallback image

Sweden Rock Festival

- VÄLKOMMEN TILL SWEDEN ROCK FESTIVAL, 8-11 juni 2022

 

Sweden Rock Festival in Blekinge, Sweden
Sweden Rock Festival från ovan.

 

Sweden Rock Festival arrangeras i Norje Boke, en liten ort strax utanför Sölvesborg i Blekinge. En ort med cirka 800 invånare, och under rocken förvandlas det till 40 000 besökare i omlopp under varje dag. Här mixas klassisk rock, metal, blues och hårdrock genom 90 olika band som uppträder på 5 olika scener. Festivalområdet är som en egen liten stad, med alla faciliteter du kan önska på plats. Det är också det som gör Sweden Rock Festival så unikt och lockar internationell publik. Hög service, komfort och trivsamt tillsammans med högklassiga rockband.

Sweden Rock Festival in Norje, outside Sölvesborg, in Blekinge
Kiss framträdande 2019.

 

Sweden Rock Festival in Norje, outside Sölvesborg, in Blekinge
Gott om mat och dryck att välja mellan.

 

 

Resa till

Sweden Rock

Till Blekinge kommer du med flyg och landar på Ronneby Airport, Från flygplatsen till Sweden Rock Festival tar det cirka 36 minuter med hyrbil eller taxi. Kommer du med buss eller tåg är det närmast att ta sig till Sölvesborgs station. Därifrån går det sedan pendlarbussar med jämna mellanrum till festivalen. Det går även att ta sig med färja till Blekinge, antingen med DFDS från Litauen till Karlshamn eller med Stena Line från Gdansk till Karlskrona. En bra resväg är även via Öresundsbron om du kommer från Danmark eller Tyskland. Annars går det även en färja, TT-Line, till Trelleborg från Rostock.

Viken inreseväg väljer du? Beräkna restid med hjälp av Google Maps här:

 

 

Boende

Sweden Rock Festival

Alla boende i Blekinge ligger max en timme bort. Tveka inte att boka ett boendealternativ utanför Norje, där festivalen äger rum. Från ditt boende kommer du smidigast till festivalen med transferbussar som avgår från hela Blekinge. Bussen från Sölvesborg tar cirka 20 minuter och stannar precis utanför festivalens entré. På och runt festivalen är det fullt av människor i omlopp, minst 40 000 per dag. Tipset är att taxi eller buss till och från festivalen, det är snabbast och mest effektivt, om du inte bor alldeles i närheten förstås.

Sweden Rock Festival i Blekinge
Sweden Rock Festival by.

 

Eftersom Blekinge inte mer än 12 mil brett och 4 mil högt behöver du inte vara orolig att festivalen ligger för långt bort. Våga boka boende en bit ifrån, ibland kan det till och med vara en fördel efter som transferbussarna flyter genom köerna, plockar upp dig och tar dig hem igen. Boka en skön säng, komfort, frukostbuffé och god mat så att du är laddad för din nästa rockdag. Boka boende några dagar tidigare och passa på att utforska Blekinge! Välkommen!

Boende i Blekinge

Hur vill du övernatta?

 

Selected filters: