Sweden Rock

Den 5-8 juni 2019

Det lilla samhället Norje, utanför Sölvesborg i Blekinge, invaderas under några dagar i juni av rockälskare i alla åldrar från hela världen som kommer för att lyssna till de bästa rockbanden och umgås. Det är festivalen där välpolerade direktörer hänger kostymen och portföljen under några dagar för att i stället klä sig i slitna jeans, t-shirt och nitförsedda västar. 

Sweden Rock Festival i lilla Norje utanför Sölvesborg i Blekinge

Sweden Rock Festival.

 

Festivalen #1

Det är Sweden Rock, det är fest, det är glädje och det är gemenskap för närmare 40 000 människor som älskar klassisk rock, hårdrock, metal och blues. På de fem scenerna bjuds det på ett 90-tal konserter under fyra dagar. Varje år besöks festivalen av artister som Iron Maiden, Ozzy Osbourne, Judas Priest, Slash, Kiss, Def Leppard och Mötley Crüe. Se de senast bokade banden på festivalens hemsida - Sweden Rock Festival

Iron Maiden på Sweden Rock Festival Foto av Josefin Larsson

Iron Maiden. Foto av Josefin Larsson

 

Skandinaviens största

Miljön med det havsnära läget och de mysiga gränssluttningarna skapar en gemytlig stämning. Gränser suddas ut mellan besökarna från ett 50-tal länder som kommit till Skandinaviens största hårdrocksfestival. Ungdom eller pensionär, alla trivs och har kul. Sweden Rock är kända för att hålla en hög nivå på service, och den vänskapliga atmosfären har blivit ett av festivalens främsta signum.

Sweden Rock Festival Foto av Josefin Larsson

Festivalområdet. Foto av Josefin Larsson.

 

Unik stämning

Festivalbesökarna är som en enda stor familj och bokar gärna Sweden Rock Festival varje år. Varje natt städas området rent, snyggt och blir säkert och tryggt. Logistiken är magnifik, allt flyter på och upplevelsen blir med fokus på den totala rockfesten, umgås och lära känna nya vänner.

Sweden Rock Festival i Norje utanför Sölvesborg i Blekinge

Sweden Rock Festival, VIP och område.

Läs mer och boka biljett - Sweden Rock Festival

Sweden Rock Festival

- på Instagram

Our instagram
Vilket festivalår! Nu tar vi på Sweden Rock-kontoret semester och laddar upp batterierna inför Sweden Rock 2020! Vi är tillbaka i mitten av augusti, och passar med det sagt på att önska en RIKTIGT TREVLIG SOMMAR! - It's time to re-charge the batteries for Sweden Rock Festival 2020! We will now vacate the Sweden Rock office for some vacation, back again mid august. With that said we would like to wish you all a GREAT SUMMER!
Our instagram
Nu när dimman har lättat - vad är ert bästa/roligaste festivalminne från årets upplaga av Sweden Rock?
Our instagram
Nu står fältet snart tomt igen ute i Norje, och vi på Sweden Rock vill tacka er alla för ett par grymma dagar av folkfest, massor av musik & god stämning. Med det sagt bjuder vi på en liten sneak peek från vår kommande AFTER MOVIE! Någon mer än oss som redan längtar tillbaka? På vår hemsida kan ni nu även läsa en sammanfattning från oss på Sweden Rock om årets festival! Musik: @hammerfall_official