Tågresa från Köpenhamn till Blekinge

Köpenhamn till Blekinge

Bekväm resa från Danmark till Sverige

Upptäck det smidigaste sättet att resa från Köpenhamn till Blekinge, med direkt tåglinje. Den två timmar långa resan kommer att bli en del av ditt äventyr. Det är också det perfekta tillfället att koppla av innan du når Blekinges pittoreska nejder.

Tågresa från Köpenhamn till Blekinge

 

Slappna av medan du förs genom föränderliga landskap, från den arkitektoniska Öresundsbron till den fridfulla svenska landsbygden. Spana efter djur på fjärran gårdar och dela historier och förväntningar inför din Blekingeresa.

The train from Copenhagen to Blekinge in Sweden

 

Boka din tågupplevelse

I dessa tider är det klokt att säkra din tågbiljett i förväg och garantera en reserverad plats på din resa. Vill du utforska Blekinge på cykel? Ta gärna med din cykel, med cykelbiljetter tillgängliga i DSB:s biljettautomater på alla stationer. Och det bästa av allt? När du är i Blekinge är det helt gratis att cykla runt!

www.blekingetrafiken.se

Upptäck mer av Blekinge

Oavsett om det handlar om att hitta det perfekta sommarboendet eller att ge sig ut på en ridtur längs kusten, så är Blekinge fullt av upplevelser. Börja med en paddling i gryningen eller avsluta med utsökt mat på på en lokal favoritrestaurang.

Upptäck Blekinges kuststäder med tåg

En resa från Köpenhamn till Blekinge