Konferens - Lokstallarna

Lokaler att hyra i Lokstallarna.

Beskrivning

I de gamla lokverkstäderna finns spännande lokaler för möten, upplevelser, sceniska föreställningar och konst. Aktiviteterna lockar årligen ca 100 000 besökare. Huset drivs av Kultur Karlshamn. Lokstallarna har lokaler med attityd och en spännande och inbjudande atmosfär. Här finns scener och rum lämpliga för teater, musik, utställningar, föreläsningar och fester. Det finns även mindre mötesrum och en skaparverkstad.

Stora salen:
400 kvm, max 400 personer (stående). En stor flexibel samlingslokal för teater, revy, musikal, konsert,
dans, utställningar, konferenser m.m. Läktare för 200 personer finns att tillgå.

Smedjan:
260 kvm, max 300 personer (stående). En flexibel och spännande lokal med grova stenmursväggar för teater, konsert, middagar, utställningar m.m.

Konferensrum:
50 kvm. Plats för 50 personer i så kallad biosittning och 24 personer i föreläsningssittning .Lokalen är utrustad med tv, video, overhead och whiteboard.

Skaparverkstad:
75 kvm. Speciell lokal för målarkurser, slöjdverkstad m.m. Plats för max 20 personer.

Entréhall:
Entréhallen är hjärtat i huset och här passerar alla besökare till de olika lokalerna. I första delen av entréhallen finns Lokstallscaféet med plats för ca. 50-60 sittande gäster och i andra delen finns förutom toaletter en utställningsyta. Lokalen är till viss del flexibel och här får max 400 personer (stående) vistas.

Förutom ovanstående lokaler finns också viss möjlighet att hyra Teatersmedjans teaterlokaler under främst dagtid.

Svarta Teatern:
Helt mörklagd lokal på ca. 100 kvm. Lokalen är utrustad med ljud och ljusanläggning och har en delvis
flexibel läktare för upp till 100 personer. Lokalen passar för mindre teaterföreställning, filmvisning, föreläsning m.m.

Vita Teatern:
Lokalen är 96 kvm och går att dela av med en blockvägg till 2 lokaler. Lokalen passar för mindre föreläsningar, utställning, teater m.m.

Kontakta Servicecenter, Karlshamns kommun, för bokning, tel 0454-810 00.

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)