KJ’s restaurang

På KJ’s restaurang sätter vi guldkant på tillvaron. Njut av vår goda lunch (se veckans meny), ta en drink i baren eller fika i trivsam miljö. KJ’s hittar du centralt beläget i nyrenoverade, välkända och klassiska lokaler på Prinsgatan 17 vid Kockumstrappan intill Willys. Vi bygger omsorgsfullt vår meny med utgångspunkt i klassisk husmanskost och grillat för att erjuda er ett riktigt smakligt alternativ för din nästa lunch i Ronneby.

Beskrivning

Under våra år som kockar har vi utvecklat och delar en matfilosofi där vi tycker att det är viktigt att bjuda våra gäster på bra mat gjord på äkta råvaror och som bygger på gott hantverk. Det innebär att vi hellre väljer att laga vår mat på riktigt smör och grädde.

Vi utgår också från klassiska maträtter när vi sätter ihop våra menyer som bjuder på mycket inbyggd smak. Detta förhållningssätt har vi dels för att det många gånger helt enkelt är nyttigare, men också för att vi upplever att det ger tydlig skillnad som du kan märka på kvalitén i maten du äter hos oss.

Lunch serveras kl 11.00-14.30 och förutom dagens rätt hittar du flera alternativ som veckans fisk och vegetariskt. Det ingår alltid sallad, måltidsdryck, bröd, smör, kaffe och kaka till dagens rätt. Dessutom har du som är pensionär extra förmånligt pris efter kl 13.

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)