Julfototävling

Tävlingen är avslutad!

Tack för alla härliga bilder som kommit in! Vi i juryn har inte haft ett lätt jobb men hade på det stora hela samma favoriter. Särskilt glada blev vi för den fina spridningen med motiv från stora delar av Blekinge. Perfekt!

Vi är så imponerade över alla fina bilder som läggs upp från Blekinge – wow vilka fotografer ni är! Vi är supertacksamma att så många av er taggar dem med #visitblekinge eller @visitblekinge så att vi kan visa dem i vårt flöde.

Under december månad kör vi en julfototävling på Instagram, från 1/12 till 31/12. Bilderna ska visa en julupplevelse i Blekinge i en av fyra kategorier: Julstämning, Aktiv jul, Jul i stan och Jul i naturen. Läs mer om kategorierna och vinsten – Blekingetrafikens sommarbiljett 2022 – längre ner.

Såhär tävlar du

Fotografera en julupplevelse i Blekinge som kan kopplas till någon av de fyra kategorierna.

Lägg upp bilden på din Instagram med hashtaggen #visitblekinge och kategorins hashtag. Tagga gärna @visitblekinge också.
OBS! Tänk på att ditt konto måste vara öppet för att vi ska kunna se din bild.

Det här kan du vinna

Sommarbiljetten från Blekingetrafiken är en riktig toppengrej som tar dig runt i Blekinge med buss, tåg och skärgårdstrafik från mitten av juni till mitten av augusti. Den är väldigt prisvärd redan för den som måste betala för den (pris 2021: 739kr) och om du är en av våra fyra vinnare får du den alltså helt gratis. Vilken möjlighet att uppleva nya delar av Blekinge till sommaren!

Vår jury väljer ut en vinnande bild i varje kategori och kontaktar fotografen via Instagram. Samtliga vinnare presenteras i Visit Blekinges sociala kanaler senast 31/1 2022.

Bra att veta

Genom att delta i tävlingen godkänner du att vi lägger upp ditt namn och publicerar tävlingsbidraget i Visit Blekinges sociala medier samt att bilderna kan komma att användas på visitblekinge.se eller i andra sammanhang när vi ska marknadsföra Blekinge.

Tävlingen organiseras av Visit Blekinge och är inte på något sätt sponsrad, främjad, administrerad eller förknippad med Facebook eller Instagram. I tävlingar som anordnas på Facebook och/eller Instagram av Visit Blekinge, deltar du alltid avgiftsfritt och utan krav på köp.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten ska nyttjas inom ett år fr.o.m. den 30 juni 2022. Juryn består av representanter från Visit Blekinge.

Julfototävlingens fyra kategorier

#julstämning

Julstämning

Blekingetraditioner tack! Brukar du stöpa ljus eller besöka julmarknader? Lägga in din speciella sill eller hugga din egen gran? Julbordsnjutet och julklappsjakten – vi vill se det! Fånga stämningen och tagga oss med dina bästa bilder på temat Julstämning i Blekinge!

Tagga med:
#visitblekinge #julstämning

#aktivjul

Aktiv jul

Låt oss hänga med när du kallbadar, grillar, åker skidor, vinterpaddlar eller testar att spela hockey. Såklart vill man tända en brasa och dricka varm choklad en kylig dag. Fånga det på bild och glöm inte att dela med dig av dina bästa vinteraktiviteter i Blekinge.

Tagga med:
#visitblekinge #aktivjul

#julistan

Jul i stan

Butiksfönsterna är dekorerade och gatorna strålar av juleljus. Granen på torget är pyntad och det glittrar och glimmar överallt i stan. Kanske går du på julkonsert, midnattsmässa, nyårsfest eller heldagshopping. Blir det fika på lussekatter och struvor? Fånga ögonblicken och dela med dig av din jul i stan.

Tagga med:
#visitblekinge #julistan

#julinaturen

Jul i naturen

Solen når knappt över grantopparna och frosten biter snyggt i mossan. Havet är blekt och himlen över klipporna rosa. Om det snöar till jul har vi tur men Blekinges natur är magisk i december också när den är bar. Fånga de bästa naturupplevelserna från Blekinges skärgård, djupa skogar och allt det härliga däremellan.

Tagga med:
#visitblekinge #julinaturen

Vinnarna i julfototävlingen

Vinnare i kategori Julstämning

Vinnare i kategori Julstämning: @gardengirl_lotte

Vinnare i kategori Aktiv jul

Vinnare i kategori Aktiv jul: @dalqvist89

Vinnare i kategori Jul i stan

Vinnare i kategori Jul i stan: @nabben_8306

Vinnare i kategori Jul i naturen

Vinnare i kategori Jul i naturen: @mammasschool

Bidrag som kommit in