Älska vår

ÄlskaVår längs ARK56

Fira våren i Blekinge med aktiviteter för alla – familjen, äventyraren, livsnjutaren den 30 april - 1 maj 2024.

Från lugna cykelturer till paddlingsäventyr och vandringar, #ÄlskaVår erbjuder aktiviteter för alla åldrar och intressen. Utforska natur, historia och kulturella smaker som bara Blekinge kan erbjuda, under den mest färgsprakande tiden på året.

  • Cykla, Paddla & Vandra - Välj ditt äventyr!
  • Natur & Historia - Upplev Blekinges sevärdheter och besöksmål, från skog till skärgård.
  • Kultur & Smaker - Lokala delikatesser och mysiga serveringar.

     
#ÄlskaVår med ARK56 - Outdooraktiviteter i Blekinge
#ÄlskaVår med ARK56 - Outdoor-aktiviteter att prova-på.

 
  

Äventyren väntar

När du ger dig ut på upptäcktsfärd bland våra aktiviteter, blir varje stopp en möjlighet att samla ”incheckningar” – klistermärken som inte bara berikar ditt minnesalbum, utan också öppnar dörren till exklusiva smakupplevelser. Visst låter det spännande? När hungern gör sig påmind, bläddra fram din samling av incheckningar och presentera den stolt vid något av de anslutna matställena för att få det där lilla extra.

Älska vår-klistermärkeOch håll i hatten, för här blir det ännu bättre: samla tre eller fler incheckningar under evenemangets gång, och du står i startgroparna för att tävla om priser som får hjärtat att sjunga. Vill du veta mer om hur du samlar incheckningar och hoppar in i tävlingen? Läs mer här - Incheckning och Tävling

Upptäck & Njut

Oavsett om ditt hjärta slår för spänning eller avkopplande fikapauser, har vi något för dig. Vår firar återkomsten av sol och dofter, en tid då vi välkomnar både nya äventyr och lärdomar. Med ÄlskaVår, ta del av Blekinges unika landskap, från ädellövsskogar till kustlinjer, genom ARK56's guidade leder.

#ÄlskaVår med ARK56 - Outdoor cooking
#ÄlskaVår med ARK56 - Outdoor cooking i all sin enkelhet.

Vårt program bubblar av aktiviteter och spännande händelser. Ladda ned programbladet och planera din perfekta vårhelgen!

Planera ditt äventyr

Klicka på kartnålen för att läsa mer om aktiviteterna under dagarna.

 

Ett hav av äventyr & upptäckter

Från spännande skattjakter och fridfulla skogsbad till medryckande guidningar och nattliga fladdermusvandringar. Vill du känna vindens svep när du rider på en kamel eller lösa en klurig mordgåta? Eller kanske föredrar du att cykla längs vindlande stigar, glida fram på vattnet med paddel i hand, eller vandra genom orörd natur?

Det finns något för alla – vare sig du söker lugn och ro eller hjärtklappande äventyr.

Selected filters:

Smakupplevelser längs ARK56

Här kan du läsa mer om de restauranger som ligger i anslutning till och som har öppet under eventet - öppettider hittar du i ARK56 appen

Selected filters:

Tillväxtverket

 

Blekinge Arkipelag