Älska vår

ARK56 #älskavår

30 april - 1 maj 2024

Härliga vårupplevelser när lövskogen exploderar

ARK56 ÄlskaVår är två dagar fyllda med aktiviteter och upplevelser för familjen, äventyraren och livsnjutaren. Cykla, vandra, paddla eller ge dig ut i lugnt tempo för att uppleva natur, historia och härliga smaker. Allt sker under Valborgshelgen och i anslutning till ARK56 - Länkande kustleder i ett UNESCO biosfärområde.

Oavsett hur mycket action vi söker, om vi är ute mest hela tiden eller också vill mysa med en gofika. Oavsett om vi bara vill njuta av naturen eller få en massa ny kunskap på köpet. Oavsett. Så älskar vi vår. Naturen får färg, dofter och solen återvänder. ÄlskaVår är tre dagar med allt det där som är så underbart med våren. För dig som har mycket spring i benen, för dig som vill hitta på något trevligt med familjen, för dig som vill lära dig något nytt eller vill ha något gott att äta. Det finns många platser i biosfärområdet som är unika och värda att upptäcka. Dess natur- och kulturvärden är speciella för Blekinge och Blekinges kust och skärgård är känd för sina ädellövsskogar som går hela vägen ner till vattnet. ARK56 leder dig genom biosfärområdet och under ÄlskaVår händer det en mängd aktiviteter. Kolla in kartan eller programmet för att se hur du kan vara med en dag eller göra så mycket som möjligt.

Just nu arbetar vi för fullt med årets program och aktiviteter så håll utkik under våren.

 

Älska vår-klistermärke

Samla märken och få något gott

När du deltar i någon av aktiviteterna, samlar du ”incheckningar”, klistermärken som ger dig något extra på de matställen som deltar i ÄlskaVår. Bara visa upp foldern med dina inklistrade märken när du beställer.

Samlar du ihop tre eller fler incheckningar under dagarna, kan du dessutom vara med och tävla om fantastiskt fina priser.

Läs mer om incheckningar och tävlingen här

Planera ditt äventyr

Klicka på kartnålen för att läsa mer om aktiviteterna under dagarna.

 

Bläddra bland alla aktiviteter

Läs mer om allt som händer under eventet 

Vi arbetar just nu med att lägga in alla härliga aktiviteter, så stay tuned!

Selected filters:

Smakupplevelser längs ARK56

Här kan du läsa mer om de restauranger som ligger i anslutning till och som har öppet under eventet - öppettider hittar du i ARK56 appen

Selected filters:

Boka färdiga paket

-en del av ARK56

Selected filters:

Tillväxtverket

 

Blekinge Arkipelag