Eriksberg

Eriksberg i Trensum, Blekinge, är Nordens största safaripark med fokus på de vilda djuren. Här strövar hjortar, visenter, vildsvin och mufflonfår fritt. På sommaren har du möjlighet att köra en guidad safaritur med din egen bil genom parken. Passa på att lägga in en fikapaus vid utsiktsplatsen, det blir en perfekt chans att blicka ut över den sällsamt vackra miljön.

Viltsafari och boende på Eriksberg i Blekinge

 

Boende

White Guide beskriver Eriksberg som en vild afrikansk lodge mitt i Blekinge, Sverige. Övernattningen kan du kombinera med smakupplevelser, guidade safariturer, konferenser, afternoon tea och skräddarsydda aktiviteter bara för dina behov. På Eriksberg bor du i hotellrum med hög standard. Njut av bastubad, jacuzzibad utomhus och vila varmt och skönt i relaxavdelningen. Hela tiden med utsikt över savannen där de vilda djuren går och betar. Det är både rogivande och vackert!

Why go to Africa?

Bo på exklusiva Eriksberg i Blekinge

 
"Hideaway"

Det finns ett exklusivt boende med en hotelldel som fungerar som ett "hideaway" för möten, avkoppling och övernattning. Här får du tillgång till en egen havsvik. Alltid med de vilda djuren närvarande. För att boka detta boende behöver du ta en direkt kontakt med Eriksberg.

 

Cykelsafari

- en naturupplevelse som slår det mesta

Cykelsafari bland vilda djur på Eriksberg i Blekinge

Cykelsafarin är en gruppaktivitet. Samla familj och vänner för en upplevelse ni kan dela tillsammans.

 

Gourmetmat

- & smak av Blekinge

På Eriksberg avnjuter du smakupplevelser för alla sinnen i restaurang Visenten med White Guide renommé. I restaurang Havsörnen serveras det genuint vällagad mat med det där lilla extra. Svenska smaker, mat från grunden och råvaror från gården tillagat med sådan kompetens och skicklighet att upplevelsen blir till smakminnen som bevaras i alla dina sinnen.

Fine dining på Eriksberg i Blekinge

 
Vinkällare- & kännare

Eriksberg har plats för närmare 9000 vinflaskor i sin vinkällare. Utbudet bidrar till nya smaknyanser som tar helhetsupplevelsen till en helt ny nivå. Sammansättningen skapas av Eriksbergs restaurangchef och sommelier, tillsammans med alla de skickliga kockarna på plats.

Exklusivt vinsortiment på Eriksberg i Blekinge

 
Gårdsbutik

I gårdsbutiken hittar du egenproducerade och förädlade viltprodukter tillsammans med småskaligt producerade delikatesser som marmelad, kryddor och vinäger. I butiken säljs även kvalitetskläder, väskor och andra tillbehör. Klassiskt och snyggt!

 

Fakta om Eriksberg

Det vilda livet på Eriksberg i Blekinge

Området där de vilda djuren strövar fritt är på 925 hektar, och djuren som betar här är till antalet:

  • 250-300 kronvilt
  • 700-800 dovvilt
  • 300-350 vildsvin
  • 150-200 mufflonfår
  • 55 visenter
  • 20 davidshjort
 
Välkommen till en vild värld!

Exklusiva erbjudanden

Missa inte Eriksbergs roliga familjedagar, mörkersafari & vilda smaker skapade tillsammans med Sveriges absolut hetaste mästerkockar. Boka din upplevelse redan nu, eller skäm bort någon du verkligen tycker om.