Eriksberg

Eriksberg i Trensum utanför Karlshamn är ett måste att besöka när du är i Blekinge. Här kan du se vilda djur ströva fritt. Kronvilt, vildsvin, mufflon, visenter och davidshjort. På sommaren kan du åka på viltsafari med egen bil genom parken. Ta med en fikakorg och stanna till vid utkiksplatsen, unna dig en smakfull paus och blicka ut över de milsvida magiska vyerna.

Viltsafari och boende på Eriksberg i Blekinge

 

Boende

White Guide beskriver Eriksberg som en vild afrikansk lodge mitt i Blekinge. Kombinera övernattningen med en safaritur, afternoon tea eller skräddarsy en aktivitet. På Eriksberg bor du i hotellrum med hög standard. Det finns jacuzzibad utomhus och en avkopplande relaxavdelning, hela tiden med utsikt över savannen där de vilda djuren betar. Här är det både lugnt och vackert.

Why go to Africa?

Bo på exklusiva Eriksberg i Blekinge

 
"Hideaway"

Det finns ett exklusivt boende med en hotelldel som fungerar som ett "hideaway" för möten, avkoppling och övernattning. Här har du en direkt tillgång till havsutsikt och vidder där de vilda djuren strövar fritt. För att boka detta boende behöver du ta en direkt kontakt med Eriksberg.

 

Cykelsafari

- en naturupplevelse som slår det mesta

Cykelsafari bland vilda djur på Eriksberg i Blekinge

Cykelsafarin är en gruppaktivitet. Samla familjen och vänner för en upplevelse ni kan dela med varandra.

 

Gourmetmat

- med smaker från Blekinge

På Eriksberg kan du njuta av smakupplevelser som berör alla dina sinnen. Visenten är Blekinges bästa restaurang och omnämnd i White Guide. I restaurnag Havsörnen kan du äta mat med det där lilla extra; svenska smaker, matlagning från grunden och råvaror från gården. Allt berett med skicklighet och stor erfarenhet.

Fine dining på Eriksberg i Blekinge

 
Vinkällare & kännare

Eriksberg har plats för nära 9000 vinflaskor i sin vinkällarare. Utbudet bidrar till nya spännande smaksammansättningar och tar helhetsupplevelsen till en ny nivå. Kompositonen av mat och dryck skapas av Eriksbergs restaurangchef och sommelier, tillsammans med alla kompetenta kockar på plats.

Exklusivt vinsortiment på Eriksberg i Blekinge

 
Gårdsbutiken

I gårdsbutiken hittar du egenproducerade viltprodukter tillsammans med småskaligt tillverkade delikatesser som marmelad, kryddor och vinäger. Butiken säljer också kvalitetskläder, väskor och andra accesoarer. Klassiskt och stiligt!

 

Fakta om Eriksberg

Det vilda livet på Eriksberg i Blekinge

 

Den inhägnade delen av Eriksberg är cirka 925 hektar, vilket gör Eriksberg till ett av norra Europas största vilthägn och Nordens största safaripark. Inom området vandrar en stam av vilda djur fördelat såhär:

  • 250-300 Kronvlit
  • 700-800 Dovvilt
  • 300-350 Vildsvin
  • 150-200 Mufflon
  • Cirka 55 Visenter 
  • Drygt 20 Davidshjort
 
Välkommen till en vild värld!

Exklusiva erbjudanden

Missa inte Eriksbergs roliga familjedagar, mörka safari och vilda smaker som skapats tillsammans med Sveriges skickligaste mästerkockar. Boka din upplevelse just nu, eller skäm bort någon du tycker om.

No products found