Cykeluthyrning på Outdoor Eriksberg

Upplev den härliga omgivningen utanför hägnet på Eriksberg Vilt & Natur.

Beskrivning

Att komma till Eriksberg Vilt & Natur är en upplevelse utöver det vanliga. Eriksberg är ett naturområde utanför Åryd i Karlshamns kommun och består av drygt 1 340 hektar, varav 409 hektar vatten. Den inhägnade delen är cirka 900 hektar, vilket innebär att Eriksberg är ett av norra Europas största vilthägn och Nordens största safaripark.

På Eriksberg finns nu möjligheten att hyra cyklar, modell damcykel, för att uppleva den härliga omgivningen utanför hägnet. Det finns sex stycken cyklar för uthyrning under perioden 30 mars - 1 september. Uthyrningen utgår från receptionen eller Outdoor Eriksberg.

Tider:
2 timmar - 4 timmar:
Kl 10.00-14.00
Kl 14.00-18.00

Heldag:
Kl 10.00-18.00

För aktuella priser, kontakta Eriksberg.

Passa även på att besöka safariparken under ditt besök. Här finns visenter, kron- och dovvilt, davidshjortar, vildsvin och mufflon i ett unikt kustlandskap med lummiga ädellövskogar och ett fascinerande klipplandskap. Safarituren (ca 10 km lång) är öppen att köra för den som betalar entré. Kör runt med egen bil i området och njut av naturens skådespel. Här finns ett av världens största bestånd av den fridlysta röda näckrosen. Man kan få en guidad tur eller köra runt på egen hand genom vackra naturområden.

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)