Hälleviks Camping i Sölvesborg, Blekinge.

Campingar i Blekinge

Skärgård, vildmark och strandstugor - plus allt däremellan.

Blekinge är en unik plats för dig som vill ha ut mer av campingsemestern året runt. Med ett läge lika nära till kuststäder och idylliska skärgårdsmiljöer som vackra skogar och trollbindande sjöar finns det något för alla. Barnfamiljerna och livsnjutarna så väl som friluftsentusiasterna och fiskefantasterna kan alla hitta sitt nya smultronställe att slå upp sitt tält i vårt län, Sveriges trädgård.

Led till sandstrand och brygga,Hälleviks Camping i Blekinge.
På väg till Hälleviks strand och brygga. Här finns glasskiosk, café och restaurang.

 

 

Rofylld camping

Svårt att välja?

I Blekinge behöver du inte det. Här finns allt från stora campingplatser med stugor och aktiviteter för stora och små bara ett stenkast bort från rofyllda tältplatser i vildmarksterräng. Du kan besöka ett spa vid havet, en fiskeby full av charm, en grillfest vid husvagnarna och lokalbefolkningens favoritcafé till fots på samma dag.

Härlig atmosfär på Hälleviks Caming i Blekinge, Sverige.
Välkomnade och gästvänliga campingar i Blekinge.

 

 

Camping Sydost

Bo två nätter och få den tredje gratis.

Vilket fantastiskt erbjudanden! Nu får du chansen att upptäcka fler campingar i södra Sverige till ett förmånligt pris. Erbjudandet gäller alla bokningar som görs i maj och september på någon av de 25 vackra campingar genom Camping Sydost. Det enda du behöver tänka på är att erbjudandet måste bokas senast två dagar i förväg.

Avkopplande med havet som utsikt. Hälleviks Camping i Sölvesborg, Blekinge. Sverige.
Med havet som utsikt på Hälleviks Camping i Sölvesborg.

Läs mer och boka här - Camping Sydost

Unika upplevelser

- på campingplatserna i Blekinge

Bastuflotte och bubbelbad på Dragsö Camping i Karlskrona, Blekinge, Sverige.
Fr. 2 800 kr/3 timmar

Bada bastuflotte

Dragsö Camping i Karlskrona


Unna dig en stunds total avkoppling på Dragsö Campings bastuflotte! Ta med dig nära och kära och låt dig omslutas av värmen från den vedeldade bastun. Varva med ett skönt bubbelbad. Njut av den vackra utsikten över Karlskrona skärgård. Boka bastuflotten 3 - 4 timmar, eller en hel dag. Det blir garanterat en upplevelse att minnas och kanske något ni gör till tradition.

Boka Trollingfiske på Hälleviks Camping i Sölvesborg. Blekinge, Sverige.
Paketerbjudande

Trollingfiske

Hälleviks Camping i Sölvesborg


Kom och upplev det gömda fiskeparadiset i Hällevik på Listerlandet! Fiska från en chartrad båt efter havsöring samt gädda och plattfisk om sommaren. Här finns både klippor med djupvatten och långgrunda sandområden. Vill du boka en fiskeguide? Hyra en egen båt? Hälleviks camping lotsar dig till dom bästa fiskeupplevelserna! Passa på att boka stuga med!

Outdoor cooking på Halens camping i Olofström. Blekinge. Sverige.
Stort friluftscentrum

Outdoor cooking

Halens Camping i Olofström


Är du redo för vllda dagar? På Halens Camping i Olofström väntar äventyret. Här bor du mitt i Sveriges sydligaste vildmark intill sjön Halen. Bo i rustika stugor som gör dagarna avkopplande med gott utrymme för att umgås och leka. Halen erbjuderett rikt friluftsliv med vandringsleder, paddling, badplatser, fiske och närheten till Olofströms rika kulturliv.

Bästa campingen

- från öst till väst, alla är lika bäst

Vill du campa vid havet, mitt i Blekinges skärgård eller vid en sjö mitt i vildmarken? Vi kan hjälpa dig att hitta din perfekta campingplats. Välj dina önskemål nedan för att filtrera fram ett förslag på en fin camping i Blekinge som stämmer överens med dina önskningar.

Paddla kanot på Dragsö Camping i Karlskrona, Blekinge. Sverige.
Paddla kanot i Karlskrona skärgård. Hyr kanoter på Dragsö Camping.

Gillar du att spela golf? Sveriges Golfkust ligger i Blekinge - 8 golfbanor längs kusten, så ta med dig golfbagen när du campar.

Selected filters: