Camping Sydost

Campingar i Blekinge

Upptäck charmen med camping i Blekinge

Välkommen till Blekinge, Sveriges sydligaste pärla, där varje campingupplevelse blir till ett minnesvärt äventyr. Omfamna det enkla livet med en stuga vid havet eller ge dig ut på en vintercamping i södra Sverige. Här, bland Blekinges skärgård och vildmark, hittar du allt från barnvänlig camping till den perfekta platsen för camping i Sverige.

Camping i Blekinge - Skärgårdsnära miljöer

Camping Sydost är en sammanslutning av över 30 campingplatser i Skåne, Blekinge och Småland. Söker du ett trevligt boende på din semester med husvagn, husbil, tält, stuga eller rum, så hittar du det hos oss. Tillsammans vill vi att du som campinggäst ska finna den bästa semestern här hos oss i underbara sydost. 

Din campingguide till Blekinge

Hemliga smultronställen och idylliska campingplatser

Från Hälleviks Camping i Sölvesborg till Dragsö Campings bastuflotte i Karlskrona, har Blekinge något för varje campingentusiast. Camping Sydost erbjuder en lugn reträtt medans Glampingtälten i Blekinge låter dig sova under stjärnorna med bekvämligheter som hemma. Upplev glädjen med att hyra en campingstuga vid kusten, där havets brus blir din kvällsmelodi.

Selected filters:

Prisvärd lyx för livsnjutaren

Letar du efter billiga stugor att hyra? Blekinge kombinerar prisvärdhet med charm. Välj en stuga i Sverige som inte spränger budgeten men fortfarande ger den där känslan av lyx. Camping husvagn-entusiaster finner oändliga möjligheter att parkera på en naturskön plats, medan camping sydkusten bjuder på sand mellan tårna bara några steg från ditt tillfälliga hem.

Camping i Blekinge - Skärgårdsnära miljöer

 

Rofylld camping

I Blekinge behöver du inte det. Här finns allt från stora campingplatser med stugor och aktiviteter för stora och små bara ett stenkast bort från rofyllda tältplatser i vildmarksterräng. Du kan besöka ett spa vid havet, en fiskeby full av charm, en grillfest vid husvagnarna och lokalbefolkningens favoritcafé till fots på samma dag.

Camping i Blekinge - Skärgårdsnära miljöer

Läs mer och boka här - Camping Sydost

Aktiviteter för alla sinnen

Engagera dig i outdoor cooking på Halens camping, en äventyrsfylld upplevelse där den sydliga vildmarken möter matkonst. Eller varför inte testa trollingfiske vid Hällevik? Blekinge är inte bara en plats, det är en upplevelse. Så packa din campingstuga med spänning och förbered dig för ett äventyr som aldrig tar slut.

Camping i Blekinge - Skärgårdsnära miljöer

Selected filters:

Camping i Blekinge året runt

Ingen säsong är den andra lik i Blekinge. Vare sig du söker efter en plats för vintercamping i södra Sverige eller en solig kust för sommaräventyr, så har vi det du behöver. Camping i Sverige är en upplevelse för alla årstider, och Blekinge leder vägen med gästvänliga platser och hisnande natur.

Camping i Blekinge - Skärgårdsnära miljöer

Se listan över - Vinteröppna campingar i Blekinge

Fördelar med att campa i Blekinge

Mångsidighet, prisvärdhet, naturnära upplevelser och barnvänligt

Från camping stuga Blekinge till vildmarksterräng, Blekinge erbjuder en plats för varje campingstil. Upplev den sydliga charmen utan att kompromissa med din budget, och få kontakt med naturen på ett nytt sätt med våra många aktiviteter och unika boenden. Familjer med barn hittar trygga och underhållande platser över hela Blekinge.

Camping i Blekinge - Skärgårdsnära miljöer 

Selected filters: