Utvandrarmonumentet i Karlshamn, Blekinge

Broschyrer & kartor

Upptäck Blekinge utan stress - ladda ner vårt magasin nu!

Letar du efter roliga saker att göra under din vistelse i Blekinge, men vill ha hjälp att leta efter kontaktuppgifter, kartor, webbsidor och appar? Här har vi samlat allt till dig, och vi hoppas att ska hitta all nyttig information du behöver för att kunna njuta fullt ut av din vistelse, här i Blekinge!

Och det bästa av allt? Om du anmäler dig till vårt nyhetsbrev längst ner på sidan får du alltid senaste nytt, aktuella evenemang och möjlighet att delta i tävlingar.

Inspireras av Blekinge på ett enkelt och smidigt sätt genom att ladda ner vårt - Visit Blekinge Magasin 
 


Karta

Få en översikt av Blekinge med vår detaljerade karta

Vår speciellt framtagna karta är din perfekta guide för att utforska alla pärlor i Blekinge. Besök våra turistcentrum i Blekinge och hämta en idag!

Kartan är fylld med information om sevärdheter, naturreservat, kustlinjer och historiska platser. Den hjälper dig att få en översikt och navigera genom regionen och upptäcka de bästa platserna att besöka.

 

Karta över Blekinge som även finns att hämta på Turistbyråerna i Blekinge
Ladda gärna ner kartan i PDF här - Karta över Blekinge


 

Visit Blekinge magasinet

Bläddra online

 

Du kan även läsa Visit Blekinge magasinet online nedan. Magasinet ger information om de bästa platserna att uppleva, äta, besöka, bo och resa till Blekinge. Välkommen att inspireras av innehållet i magasinet här: