Boda Borg

COVID-19 info: Vi följer självklart myndigheternas råd, rekommendationer och restriktioner och anpassar oss löpande efter de direktiv vi får. Därför rekommenderar vi just nu att ni förbokar ert besök. Bara ring, maila eller boka online på www.bodaborg.se/karlskrona så är ni varmt välkomna!

Beskrivning

Här får ni en helt unik upplevelse i Karlskrona – ett äventyrshus för alla!
Boda Borg är 2500 m2 stort och fyllt med äventyr och utmaningar för alla åldrar. Questarna, som rummen kallas för, utmanar dina sinnen, din fysik, din kreativitet och din klurighet, men framförallt ditt lag!
Här finns ingen virtuell verklighet eller något dataspel. Här är allt på riktigt, både kodlåset och klätterväggen. Du erbjuds nervkittlande utmaningar för kropp och knopp som du och ditt lag skall klara er igenom. Spänningen stiger för varje sekund då ni ger er ut på okänd mark. Upplev värld efter värld utan att veta vad som väntar runt hörnet. En sak är säker, du kommer att få uppleva ett äventyr som du sent kommer att glömma!
Har ni vad som krävs? För att Questa behöver ni inga särskilda kunskaper eller speciell utrustning. Äventyrslystna lag, på tre till fem personer, i alla åldrar kan ta sig an utmaningarna som passar just er. Det är ni som väljer! Ni hinner uppleva mycket och ha roligt tillsammans redan på ett par timmar. Alla har förutsättningar att bli hjältar och hjälpa laget vidare. Familjen, kompisgänget, föreningen, klassen eller företaget - alla har lika kul på Boda Borg.
Är du pepp på massor av glädje, adrenalin och lagarbete – då har du hamnat helt rätt och om det börjar kurra i magen eller är dags för en paus under tiden, så är det bara att du köper något att äta eller fika på i kaféet!

Kolla gärna in den korta filmen från Boda Borg nedan.

Boka din plats online via länken nedan!

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)