Tjärö hotell och vandrarhem

Tjärö – pärla mellan himmel och hav. Mitt i Blekinges skärgård, ett pärlband av orörda öar, hittar Du Tjärö. Hela ön är bevarad i 17-1800 talsmiljö och det känns som att komma rakt in i en saga av Astrid Lindgren. Välkommen till oss på Tjärö!

Beskrivning

Med havet i alla vädersträck startar ni dagen med ett morgondopp från klipporna, frukost
serveras med hembakat & småvarmt och sedan är det bara att ge sig ut och uppleva skärgården och naturen. Dagen avslutas med bastubad på flotte och därefter en middag som ni avnjuter i vår nyrenoverade restaurang. Här har du möjlighet att bo, äta och konferera i en unik skärgårdsmiljö. På

Tjärö bor ni i dubbelrum, flerbäddsrum eller hyr en egen stuga vid havet. Boendet är i 1700 & 1800-tals miljö i röda stugor med vita knutar. Alla hus ligger samlade i en idyllisk liten by mitt på ön. I de olika byggnaderna finns rum för 1–6 personer.

I vår nybyggda restauranger precis vid havet med stort utomhusdäck bjuder vi hemlagat med menyer tillagade av lokala råvaror. Vi serverar frukost, lunch, middag men även fika. Här kan du äta nygräddad våffla med sylt och grädde. Vi har fullständiga rättigheter.

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)