Röshult Vedugnsbageri

Röshults Vedugnsbageri & upplevelsegård vedugnsbakar i genuin miljö. Med ekologiska, kravodlade och lokalproducerade råvaror som ingredienser. Umgås i en härlig miljö samtidigt som du tillsammans bakar och lagar mat som man gjorde då seklet var ungt. Eller kom förbi på en kaffe och surdegsmörgås.

Beskrivning

Röshults vedugnsbageri drivs som ett familjeföretag med Anneli Einarsson i spetsen som har både ett stort intresse, utbildning samt kunskap i surdegsbakning och matlagning. Den gamla ladugården från 1800-talet och den gigantiska vedugnen renoverades 2009-2011 efter att Annelie fått idé att starta ett genuint
vedugnsbageri i Röshult.
Vedugnsbageriet har öppet beroende på säsong och vid förbokningar och då kan du njuta av vedugnsbakade pizzor smaksatt med basilika, parmaskinka och mozzarella, goda surdegsbröd, saftiga bullar i en mysig atmosfär.

Det går utmärkt att boka en bakdag i goda vänners lag, eller varför inte en kick-off med företaget? Att baka tillsammans bygger lag.

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)