Norje Boke Camping och stugor ****

Norje Boke Camping är en fyrstjärnig mysig idyllisk familjecamping i naturskönt område som omges av havet.

Beskrivning

Vi erbjuder en modern semesteranläggning av bästa kvalité, god service och spännande upplevelser som blir till härliga minnen för hela familjen. Vi har en fin lång sandstrand med långgrunt vatten. Under hela sommaren erbjuder vi spännande aktiviteter för hela familjen. Vi har vattenpark ute till havs, med vattenstudsmatta, hinderbana, vattenrulle m.m. Hos oss hittar ni ställplatser, camping, glamping och stugor.

Vi har totalt 300 platser varav 180 är elplatser, 150 utav våra platser ligger närmast havet. Det finns många fina platser som är beläget nästan intill strandkanten.
Servicehus med ett stort kök, samlingsrum samt matrum. Tre stora familjerum med toaletter, tvättfat, duschar, skötbord mm. Vattenpark ute till havs med vattenstudsmatta, rutschkana, hinderbana med mycket mer från vecka 25-32 allt i vatten, roligt för hela familjen!

Stor stuga 325
Toppmodern stuga på 67 kvm med ett stort soldäck på 36kvm och en stor tomt på 400 kvm. Alla bekvämligheter golvvärme, TV, diskmaskin, mikro, spis med ugn, kyl & frys, kaffekokare, vattenkokare, dusch, toalett. Sovrum med dubbelsäng, sovkammare med våningssäng, i allrummet finns bäddsoffa med 2 sovplatser. Stugan är handikappanpassad. Täcken och kuddar till 6 personer ingår. Spjälsäng, barnmatsstol och skötbord finns att tillgå om så önskas. ANGE DETTA VID BOKNING

Stor stuga 326
Toppmodern stuga på 67 kvm med ett stort soldäck på 36kvm och en stor tomt på 400 kvm. Alla bekvämligheter golvvärme, TV, diskmaskin, mikro, spis med ugn, kyl & frys, kaffekokare, vattenkokare, dusch, toalett. Sovrum med dubbelsäng, sovloft med 4 bäddar , i allrummet finns bäddsoffa med 2 sovplatser. Stugan är handikappanpassad. Täcken och kuddar till 6 personer ingår. Spjälsäng, barnmatsstol och skötbord finns att tillgå om så önskas. ANGE DETTA VID BOKNING

Bredband finns att hyra i receptionen
Glöm inte ta med med sänglinne (lakan) och handdukar
(Finns att hyra i receptionen)
Husdjur i stugan ej tillåtet, ej heller rökning
Incheckning kl 15.00
Avresa Senast kl 12.00

För aktuella priser kontakta oss eller besök vår hemsida http://www.norjebokecamping.com/

Egenskaper

  • Vid kusten

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)