Mörrums Kronolaxfiske - Laxfiske på Knaggelid / 5 nätter

Fiska tillsammans, 4-6 personer, på en av Mörrumsåns vackraste fiskesträckor - Knaggelid. 2 kilometer med 2-sidigt fiskevatten och gångbro. Boka här!

Fem fiskedagar på en av Mörrumsåns absolut vackraste fiskesträckor: Knaggelid. Här har ni tillgång till drygt 2 km tvåsidigt fiskevatten med gångbro på sträckan. Ni bor i fullutrustat hus på åkanten och har dessutom en privat fiskesträcka 3 av dagarna. Välkomna!

Beskrivning

Knaggelid är en av de absolut vackraste fiskesträckorna vid Mörrumsån. Här får du tillsammans med din grupp tillgång till en drygt två kilometer lång sträcka med tvåsidigt vatten, omväxlande pooler och gångbro. Ni bor tillsammans i ett fullt utrustat hus alldeles vid åkanten. Här kan du fiska både lax och havsöring vår som höst.
Fisket startar i slutet av mars och är bra till mitten av april. De första nystigna fiskarna fångas runt midsommar, men det är bättre att satsa på höstfisket i slutet av augusti till den siste september.
Förutom fiske på Knaggelidsträckan ingår det även fiske på Ekeberg och Härnäs tillsammans med en 700 meter lång privatsträcka. Allt fiskevatten ligger inom en 10 minuters radie med bil, du får vägledning vid ankomsten.

I paketet ingår:
- 5 nätter i modernt hus
- Alla faciliteter
- 50 meter från ån
- Lakan, handdukar och städning
- 5 dagars fiskekort på 2-3 sträckor
- Ett totalt fiske på 3-6 kilometer
- En halv dags guidning första dagen

Pris: 4 650:-/minst 4 personer / max 6 personer

Bra att veta:
- Ankomst och tillträde till huset sker under eftermiddagen före 1:e fiskedagen.
- Guidningen sker antingen ankomstdagen eller 1:e fiskedagen
- Vid bokningstillfället anger du hur ni vill rotera mellan sträckorna
- Välj startdag för paketet i kalendern för bokning (den gröna kalendern)

Välkommen till Mörrums Kronolaxfiske!


Tillfällen (<% occasionResult.length %>)