Leråkra GK

12- hålsbanan som förespråkar att golf ska vara familjevänlig och prisvärt - utan att det blir för uppstyltat och kravbetingat.

Beskrivning

Trevlig anläggning som vuxit fram, ständigt förnyats och kompletterats under en 10 årsperiod. Leråkra Golf är idag en komplett anläggning med nybyggda omklädningsrum, samlingslokaler och kanslifunktioner.

Toppmodernt boende direkt på banan, fyra rum med en maximal kapacitet om 18 bäddar. De tolv hålen är utmanande för såväl nybörjaren som för den erfarna golfaren. Du väljer själv hur du vill spela banan och lägga upp din dag på Leråkra. Niohålsslinga, tolvhålsslinga eller artonhålsslingan där du dubblar hål 1-4 och 8-9. Greenfee gäller givetvis hela dagen och du kan efter dina första 18 hål och en god o billig fika i vårt café ta ännu en dust med banan.

Golfhålen har längder mellan 100 – 460 meter. Svårigheterna ligger oftast i närspelet och området kring green, där det stundtals är knixigt och där det krävs ett stort mått av säkert och precist spel för att hålla scoren. I anslutning till drivingrangen finns det tillgång till övningsbunkrar, puttinggreen och övningshål för närspel.

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)