Karlshamns Kallbadhus

Bada i havet oavsett säsong och njut av en fantastisk havsutsikt.

Beskrivning

Kallbadhuset, som ligger i direkt anslutning till Strandpromenaden, erbjuder dusch, toaletter, bastu och havsbad i skilda avdelningar för damer och herrar. Här finns även en gemensam lounge som alla har tillgång till, men som också kan hyras av större sällskap. Man får ta med sig egen mat och dryck. Rökning är förbjuden i hela kallbadhuset. Varje omklädningsrum är utrustat med värdeskåp, ta med ett eget hänglås.

Medlemmar betalar 50 kr/bad och icke medlemmar 100 kr/bad.
Betala med Swish till 123 287 2612.
Kontakta Glenn Broberg på tel 0705-98 42 66 för medlemskort och årskort.

Det går bra att köpa endags-tagg på Ingo (Idrottsvägen 1, vid Österport). Vid köp av endags-tagg betalar medlemmar 50 kr/bad och icke medlemmar 100 kr/bad. Du betalar även en depositionsavgifr på 100 kr som du får tillbaka när du returnerar endags-taggen.

Bastun stängs av 30 minuter innan stängning och alla ska vara ute ur Kallbadhuset till utsatt stängningstid.

"Väggabaden" är en unik anläggning. Här finns, förutom kallbadhuset, tillgång till simhall (Väggabadet) med inomhusbassänger, utomhusbassänger (stängt utomhus sommaren 2020), jacuzzi, ångbastu och vattenrutschkana. Här finns även havsbad med liten strand och padelbanor. Anläggningen är beläget i vackra Väggaparken som ligger mellan stadens centrum och Vägga Fiskehamn.

För mer information om öppettider med mera se hemsida.

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)