Jaga i Olofström

  • Olofström
  • +46 (0)70-37 99 373
  • www.jaktolofstrom.se
  • Ängsvägen 13 - 293 74 - Kyrkhult
  • Kontakta för Olofströms Jakt och Viltvård för komplett information och priser. www.jaktolofstrom.se
  • <% getFormattedDate(occasion) %> <% setPopoverDateLabel(occasion) %>

Upplev en organiserad jaktdag med Olofströms Jakt och Viltvård. Olofström ligger i Sveriges sydligaste vildmark och erbjuder varierande och orörd skog, hundratals sjöar och ca 2000 hektar av jaktmark. Du kan även övernatta i Jägaretorpet i samband med jakten.

Beskrivning

Hos oss kan du lösa dagkort eller veckokort och vara med på jakt i Olofström. Vi ansvarar för jaktledning med huvudansvarig jaktledare, biträdande jaktledare och spårhundsekipage. Jakten är begränsad till 12 jägare + jaktledning vid varje jakt. Vill du ta med egen hund meddelar du det när du anmäler dig till jourhavande jägare på telefon 070-37 99 373.

Alla planerade jakter finns upplagt på webben och vi följer nationella regler på de jaktbart vilt. När det gäller fågeljakt är det enbart skyddsjakt som förekommer idag. När det står kombijakt för jaktdagen bestämmer jaktledningen exempelvis rådjursjakt kombinerat med vildsvin under dagen eller annat jaktbart vilt.
När du jagat hos oss flera gånger får du tillgång till vår elektroniska dagbok och kan anmäla dig till jakter genom den. Visar du gott omdöme, ansvar och är trevlig så får du möjlighet att utbilda dig som jaktledare eller spårhundsekipage och på sikt tillhöra jaktledningen på Jägaretorpet.
Det finns möjlighet att övernatta på vårt torp före och efter jakter, se Jägartorpet under boende.

På vår webb www.jaktolofstrom.se får du all information om priser, jaktpaket och planerade jaktdagar för året.
Välkommen till våra jakter hos Olofströms Jakt och Viltvård.

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)