Halens Camping

Läget på denna familjecamping är väldigt vackert. Naturskönt belägen med Blekinges största sjö Halen som granne som ger utmärkta möjligheter till ett friluftsliv i lugn och ro. Campingen ligger vid Halens östra strand och endast 1 km från Olofströms centrum.

Beskrivning

Här finns alla sorters aktiviteter – hyra cykel, båt eller kanot. Eller varför inte ta en runda på något av motionsspåren, samt en utflykt till en rik kulturbygd.

På Halens Camping hittar du många faciliteter. Oavsett om du tältar eller behöver en husvagnsplats så kommer du att bli en nöjd gäst. Vi har ca: 100 tomtplatser varav 80 med el. Alla platser är gräsbelagda.
Njut av naturen från bekvämligheten av en stuga. Slappna av i sommar och ta med familjen till en av våra stugor för en fantastisk upplevelse. Läs mer på vår webbplats om vilka olika stugor vi har.

För de som önskar har vi också trådlös internetuppkoppling.

Två servicehus, öppna dygnet runt, är placerade centralt på området för din bekvämlighet. Där finns bl. a kök med mikro och ugn, TV-rum, familjerum, tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, skötrum, dusch/toa och handikapptoalett.


Här finns även vår omtyckta restaurang Halen Krog för en god middag, dagens rätt eller något att dricka.

Incheckning från 15.00 - utcheckning senast 12.00.
(Om du köpt slutstädning eller om det ingår i paketet är utcheckningen kl 11.00).

Reception öppen under högsäsong: 2021-06-11 - 2021-08-08 kl. 08.00-21.00.

Husdjur tillåtna.

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)