Chartra en skärgårdsbåt - Skärgårdstrafiken

Chartra en båt till ditt skärgårdsbröllop bland klipporna, en unik 50-årsfest till havs eller kanske ett namngivningskalas på en skärgårdsö?

Beskrivning

Många av skärgårdens sevärdheter finns inom 30 minuters avstånd från Karlskronas stadskärna. Båtarna har en kapacitet mellan 25 upp till 100 personer.

Du får hjälp att planera arrangemanget:
- Båttur
- Middag
- Guide
- Underhållning
- Strandhugg

Behov och önskemål styr upplägget, här kommer några tips:

Skärgårdstur
Åk en rundtur i Karlskronas underbara skärgård där skepparen lägger upp en tur beroende på väder och vind. Ta med egen förtäring eller beställ något från vår meny. Via turistbyrån kan du boka en guide, som följer med och berättar om Karlskrona och det ni ser under turen.

U-båtstur
Åk på ubåtsjakt och besök Gåsefjärden där den sovjetiska ubåten U137 grundstötte. På vägen intar du en meny ombord och njuter av östra skärgårdens natur. En guide berättar om Karlskronas världsarv. Extra mysigt blir det en vacker sommarkväll när solen sjunker över öarna och klipporna.

Kungsholmen
Här får du uppleva Karlskronas skärgård med hjälp av en guide ombord. Förrätten njuter ni av på vägen ut till Kungsholmen. På Kungsholmsfort får ni en guidad rundvandring. Huvudrätten serveras sedan ombord på båten tillbaka till Fisktorget.

Pris: Från 4000 SEK för två timmar.
I minimiavgiften ingår 2 timmars körning samt bokningsavgift på 300 kronor. Körtiden räknas från att båten lämnar Fisktorget till den är tillbaka igen. Från kl 23:00 gäller annan taxa, kontakta skärgårdstrafiken för priser. Alla priser är inklusive moms 6 %.

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)