Best Western Hotell Karlshamn Spa & Relax

Spa, hotell och restaurang. Bo i modern, avslappnad och varm miljö.

Beskrivning

Best Western Hotell Karlshamn Spa & Relax finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från E22. Du har direkt tillgång till hela Europa och även nära till Karlshamns vackra skärgård med många vackra öar som är tillgängliga via härliga skärgårdsturer.
På hotellet finns lunch och à la carte-restaurang som serverar mat varje dag i veckan.

Njut av god mat och dryck i trevliga restaurang Ankaret. Här erbjuds vällagad mat med noga utvalda råvaror av högsta kvalité. Varje dag serveras en generös och nyttig frukostbuffé. Alla vardagar erbjuds dessutom lunchbuffé till både gäster och externa besökare. På kvällen kan du beställa från à la carte-menyn som erbjuder något för alla smaker.

Besök Best Western spa-avdelning. När du kliver innanför dörrarna lämnar du vardagen för en stund och tänker bortom dina rutiner. Njut av värmande bad och ångande bastu eller varför inte unna dig en välgörande behandling i deras spa? Här anpassas alla behandlingar efter dina behov oavsett om det gäller ansikte, kropp eller massage. Öppet i spa-avdelningen alla dagar i veckan. Det går bra att boka spaentré och spabehandlingar utan att bo på hotellet.
Telefon: 0454-58 87 00
E-post: spa@bestwesternkarlshamn.se

Tillåtet med hund på hotellet mot en kostnad på 200 kr/vistelse som betalas på plats. OBS! Ring innan bokning för att säkerställa att det finns tillgängliga rum som tillåter hund.

Konferensrummet är utrustade med allt från blädderblock till modern teknik. Detta gör att du kan fokusera på innehållet snarare än på utrustningen. Hotellet ser också till att deltagarna behåller sin energi genom att servera allt från lätta snacks till fulla måltider. Plats för upp till 100 deltagare.

Cyklar finns för utlåning till bokade gäster.

Egenskaper

  • Hotellparkering
  • Konferensrum
  • Restaurang
  • Spa
  • TV
  • Trådlöst Internet
  • Gratis parkering
  • Frukost

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)