Alholmens Camping

Alholmens Bad & Camping är en havsnära anläggning med stugor och restaurang. Här finns två olika stugtyper, med 2 eller 4 bäddar.

Beskrivning

Stugorna är rökfria och ska städas vid avresa.

Alholmens Bad & Camping hittar du i hjärtat av "Sveriges trädgård". Här finns ett otal aktiviteter och det är nära till såväl hav, stad och natur. En havsnära anläggning med stugor och restaurang.

Aktiviteterna är många, och med 3 städer inom 2 mils omkrets har du sommarens bästa festivaler inom räckhåll. För dig som vill ta det litet lugnare har det natursköna campingområdet, precis intill havet, egen restaurang, gatukök, jourbutik och badplats. Här är det nära till morgondoppet.

Anläggningen kan ta emot större grupper med folk, och erbjuder även då catering. Lokal för detta finns att tillgå. Kontakta anläggningen för mer information.

Alholmens Bad & Camping är en SCR-ansluten campingplats och campingkortet Camping Key Europe ska uppvisas vid boende på campingtomt eller tälttomt (ej stuga). Kortet kan också köpas i receptionen vid ankomst. Ett kort gäller för en familj, dvs en-två vuxna med hemmaboende barn.

Incheckning från 15.00 - utcheckning senast 12.00.
(Om du köpt slutstädning eller om det ingår i paketet är utcheckningen kl 11.00).

Reception öppen under högsäsong: 08.00-20.00.

Husdjur tillåtna.

Rökning förbjuden.

För aktuella priser kontakta oss eller besök vår hemsida.

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)