Glamping på Eriksberg

Camping med guldkant på nordens största safaripark.

Beskrivning

Bo i ett arkitektritat glampingtält placerat på ett berg mitt inne i Nordens största safaripark, med fantastisk utsikt över Färsksjön, där ett av världens största bestånd av den röda näckrosen blommar från midsommar till september.

Bertil Harström, som är arkitekt bakom flera av Treehotels boenden har ritat det nya glampingtältet:
"Glamping passar Eriksberg som ”handen i handsken”. Att få somna och vakna i direkt närhet till det vilda skapar ögonblick man minns".

Glampingtältet är handsytt av linneduk direkt köpt från Ostindiefararen Götheborg. Inredningen till glampingen är designad för att vara unik och passa in i konceptet. Linne är ett återkommande textilmaterial, möbelstommar av svarvad ek lika tältstolparna och beslag av massiv mässing, exklusivt och tidlöst. Både madrasser, kuddar och täcken håller samma höga standard som hotellrummen på gården. I mitten av glampingtältet finns en fin braskamin som sprider gemytlig värme för den som vill.

Glampingtältet är avsett för två vuxna. Det finns ingen el eller rinnande vatten. Toaletten är fristående och är en så kallad porta potti. Frukost serveras på gården.

För mer information och bokning kontakta Eriksberg Vilt & Natur eller läs mer på hemsidan.

Egenskaper

  • Frukost inkluderad
  • Sjönära
  • Skogsmiljö
  • Avkoppling

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)