WoB

Blekinge Adventure Festival

En fullspäckad helg med aktiviter för hela familjen!

Vi besökte Blekinge Adventure festival där man som besökare kan tex prova på fridykning, ribcharter, ridning, yoga, matlagning över öppen eld och mycket mer! Helgen började med en storslagen invigning på Strandvallen med Allsångsbandet! 

Allsång

Efter det var det dags att prova på dykning tillsammans med H20 Diving från Lund tillsammans med Hampus Södergren på Hanö Dyk & Ribcharter! 

Dykning
 

Ett fantastiskt initiativ som var välbesökt

Motor

Under helgen arrangerades dessutom en motorträff till förmån för diabetesforskning. Många fantastiska fordon på en och samma plats!

Bros

Det kom allt fler bilar från alla olika väderstreck och parkeringen fylldes snabbt. Allt från sportbilar till klassiker, färgglada till helt ombyggda och restaurerade prydde grusplanen.

Så kul att se alla unika idéer som har kommit till liv och hantverket bakom dessa konstverk!

Eldshow

När mörkret lagt sig och festivaldagen på Blekinge Adventure Festival nästan nått sitt slut kom @fireflowfool fram ur dunklet och bjöd på en riktigt häftig eld-show! Elden slukades, blåstes, dansades med och ringen av marschaller runtom blev en bubbla fylld av spänning.

MTB

Under äventyrshelgen kunde man även prova på MTB. Hälleviks stigar och Stibyberget är ett perfekt ställe för att testa sin förmåga! Hos Hav och skog finns all utsrustning man kan tänka sig att hyra. 

Rib

Självklart bjöd helgen på sol och varmt väder. Detta gjorde det perfekt för alla fartälskare att åka ut på havet med Hanö Dyk & Ribcharter