Tredenborgs Camping

Tredenborgs Camping är en lugn och trivsam familjecamping som har ett unikt läge på strandkanten mellan den blekingska bokskogen och havet.

Beskrivning

Campingen har 230 campingplatser, 9 stugor och 13 st lyxigt inredda canvastält som vi kallar Glamping. Hundar är alltid varmt välkomna till oss - både i receptionen, caféet, restaurangen och på uteserveringarna. Vi har både hundbad vid havet och hunddusch med varmt och kallt vatten.
Campingen har en 12-håls minigolfbana bredvid caféet, volleybollspel, boulebana, kanoter, el-sparkcyklar, en liten motorbåt, trampbilar och cykeluthyrning.

Glöm inte badräkten och badbyxorna! Vi har ett av Blekinges bästa badvatten; Tredenborg har fått högsta betyg (vattenkvalitet) från Havs & Vattenmyndigheten. Det finns ett långgrunt bad med barnvänlig strand - samt en fin lekplats i anslutning till badet. Några meter ute på udden finns en 55 meter lång badbrygga, Tors Brygga, för er som vill ha djupare vatten.

GLAMPING! Tredenborgs camping erbjuder 30 m2 stora canvastält som är mysigt inredda med bäddad dubbelsäng, litet kylskåp, mysiga lampor och levande ljus, mattor, bord, stolar mm.

I huvudbyggnaden finner ni receptionen där vår glada personal hjälper er med frågor och funderingar. Här finner ni även en liten butik som säljer basvaror

I anslutning till receptionen finner ni vårt café och bar NyBrygget. Här finner ni allt från nybakat bröd (under högsäsong), fika, goaste kaffet från Bergstrands, och en go meny. Vi har fullständiga rättigheter, så kom och njut av en kall lokalbryggd öl i solen på vår uteservering bara några meter från havet.

För aktuella priser kontakta oss eller besök vår hemsida.

VARMT VÄLKOMNA TILL PARADISET TREDENBORG hälsar Jenny Grönlund med personal!

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)